имам проблемче,няколко дни бях изложена на слънце и понеже бях с блуза с къс ръкав,слънцето ме хвана и в момента съм супер зле изгоряла на ръцете,учертавайки до къде ми са били ръкавите и късите панталонки.Как мога да премахна разликаза защото сам станала като Циганка(ако има роми да не се убиждат)ко мойе малко да избелея![]()
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Можеш да изравниш тена ....да избелееш не можеш !
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
hodi na plaj tfa e na4ina , ili ako imash vazmojnost idi na solarium za da si izravnish tena
имам проблемче,няколко дни бях изложена на слънце и понеже бях с блуза с къс ръкав,слънцето ме хвана и в момента съм супер зле изгоряла на ръцете,учертавайки до къде ми са били ръкавите и късите панталонки.Как мога да премахна разликаза защото сам станала като Циганка(ако има роми да не се убиждат)ко мойе малко да избелея
..на колко си години? Ама на колкото и да си пак оставаш зле,не искам да се заяждам,ама следващия път като идеш на плажче ,си вземи един учебник по бг..скивай ся:
Обиждам-Очертавам-съм![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ако те е срам да се покажеш така на плажа,ходи първо няколко пъти на солариум,за да изравниш малко тена и разликата да не е толкова фрапираща....![]()
idi na sularium ili na plaj!![]()
Руса кукличка
greshkite koito sam napravila sa ot barzane.Първоначално написано от DYNAMIC
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
ок..както кажеш![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
s podigravatelniq ti ton izglejdash glupavoПървоначално написано от DYNAMIC
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Върви на плаж 1-2 пъти и ще се пооправи. не виждам смисъл да ходиш на солариум, лято е![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Най-удобно е със спрей, специален ест.![]()
sladku_bebzi, може би и спреят е вариант, но ако направи по-различен цвят ще изглежда по-зле според мен.. Защото по принцип лосионите и автобронзантите придават малко по-различен, по-жълтеникав тен.. незнам, мисля, че плажът е най-добрия вариант.![]()
Върви няколко пъти на плаж и ще ти се поизравни тена![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няколко ходения на плаж или солариум би трябвало да решат проблема ти. И аз не харесвам такъв очертан тен, но се случва понякога.
ima daje i sq na` dave`za ten namaji sa s nego
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и аз имам същия проблем, ама само на краката .. ии са или на плаж или с някякъв спрей или нещо от тоя сорт..![]()
Щом си изгоряла се намажи с кисело мляко . Ще почнеш да се белиш и ще ти мине . след това отиваш на плаж или се печеш на терасата .