.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: тен

Повече от фен

тен

имам проблемче,няколко дни бях изложена на слънце и понеже бях с блуза с къс ръкав,слънцето ме хвана и в момента съм супер зле изгоряла на ръцете,учертавайки до къде ми са били ръкавите и късите панталонки.Как мога да премахна разликаза защото сам станала като Циганка(ако има роми да не се убиждат)ко мойе малко да избелея
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Можеш да изравниш тена ....да избелееш не можеш !
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

hodi na plaj tfa e na4ina , ili ako imash vazmojnost idi na solarium za da si izravnish tena

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    hodi na plaj tfa e na4ina , ili ako imash vazmojnost idi na solarium za da si izravnish tena
    +1

имам проблемче,няколко дни бях изложена на слънце и понеже бях с блуза с къс ръкав,слънцето ме хвана и в момента съм супер зле изгоряла на ръцете,учертавайки до къде ми са били ръкавите и късите панталонки.Как мога да премахна разликаза защото сам станала като Циганка(ако има роми да не се убиждат)ко мойе малко да избелея

..на колко си години? Ама на колкото и да си пак оставаш зле,не искам да се заяждам,ама следващия път като идеш на плажче ,си вземи един учебник по бг..скивай ся:

Обиждам-Очертавам-съм
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Sofia
    Ако те е срам да се покажеш така на плажа,ходи първо няколко пъти на солариум,за да изравниш малко тена и разликата да не е толкова фрапираща....

Град
    Велико Търново
    idi na sularium ili na plaj!
    Руса кукличка

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC

..на колко си години? Ама на колкото и да си пак оставаш зле,не искам да се заяждам,ама следващия път като идеш на плажче ,си вземи един учебник по бг..скивай ся:

Обиждам-Очертавам-съм
    greshkite koito sam napravila sa ot barzane.
    Живеи живота има смисал
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

ок..както кажеш
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Повече от фен
    ок..както кажеш
    s podigravatelniq ti ton izglejdash glupavo
    Живеи живота има смисал
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Върви на плаж 1-2 пъти и ще се пооправи. не виждам смисъл да ходиш на солариум, лято е
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Най-удобно е със спрей, специален ест.

Град
    София
    sladku_bebzi, може би и спреят е вариант, но ако направи по-различен цвят ще изглежда по-зле според мен.. Защото по принцип лосионите и автобронзантите придават малко по-различен, по-жълтеникав тен.. незнам, мисля, че плажът е най-добрия вариант.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Обиждам-Очертавам-съм
    +1

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Върви няколко пъти на плаж и ще ти се поизравни тена
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Няколко ходения на плаж или солариум би трябвало да решат проблема ти. И аз не харесвам такъв очертан тен, но се случва понякога.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ima daje i sq na` dave`za ten namaji sa s nego
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

и аз имам същия проблем, ама само на краката .. ии са или на плаж или с някякъв спрей или нещо от тоя сорт..

Щом си изгоряла се намажи с кисело мляко . Ще почнеш да се белиш и ще ти мине . след това отиваш на плаж или се печеш на терасата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си