- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дайте съвет за по бързо решение..:(
Моля някои ако знае начин боята за коса да падне по бързо , нека ми помогне...бабини рецепти, шампоани и всякакви др средства, че не се понасям да се гледам така![]()
![]()
![]()
ами аз мисля,че няма такъв начин![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
има - пране на косата. Боята пада веднага. Процедурата се извършва само от фризьори, но не всички я правят. Поинтересувай се повече за тази процедура и ако е по възможностите си я направи. =)
процедурата при фр. излиза доста скъпичко и не мога да си го позволя.Някаква др помощ ;(
боядисай се със твоя си цвятнай-доброто решение
използвай шампоана яко.....мисля,4е ще ти помогне...ама пак поне за две седмици...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И аз се сетих за "прането на коса" . Една приятелка на майка ми беше ходила и ми каза . Но щом нямаш пари за това , не знам как да ти помогна .![]()
Наистина, аз така направих, стана, посла си падат и дветеПървоначално написано от ivito_13
![]()
mindscan
+1 или пък се боядисай в др цвятПървоначално написано от sodomicdream
още една боя отгоре няма да ти навреди толкова ако това те притеснява. това със шампоана въобще не е полезно... ако ще и по 3 пъти на ден да си я миеш с шампоан единственото което ще си причиниш бързо е косопадуспех
недей повече да си взимаш БГ бои щото нямат сваляне.. поне така си говорих с една фризьорка..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride