- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кФ0 да му Кажа
sigyrno 6te vi se stori tapo no vse pak ....
zna4i haresvam edno mom4e koeto sega raboti v kiten i prez nqkolko sedmici hotq tam s na6te ...na plaj s nego tas sedmica nqma da moga da otida mislq 4e dr 6te moga ako ne mi doideoba4e ako tva stane ko da my kaja da se izmakna s nqkvy obqsnenie
pak da ne govorim 4e edvam izdarjam bez nego posledniq pat kato hodih si izkarahme 4ydqsno syper qko![]()
![]()
![]()
![]()
(H) (H)
И ти си на 17?
Какво правят хормоните с девойките...
Казваш - "дойде ми, другата седмица ще намина", примерно.
Ъм...аз май не зацепих нещо. Вие ходите ли че ще му се обясняваш толкова? А и да не ходите....
Какво толкова има да кажеш няма да мога да мина ще се видим другата седмица, примерно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и що пък му дължиш обяснения?![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Пиши на кирилица и си оправи правописа, че ме заболяват очите като почна да чета...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
уф боже..някой може ли да преведе?
Cruel Intentions
Еми просто му кажи истината - няма нищо срамно![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+1Първоначално написано от DaRk LaDy~
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Кажи му - Я люблю тебя многа!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
sev4asПървоначално написано от AnzaRe
![]()
Също става и Yo te chiero muchoПървоначално написано от xaxa
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
+1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
em prosto mu kaji doide mi i ne moga da doida ili ne6to ot sorta trqq da ta razbere
оу ....сладурчи я немогу перевсти ...я плохо понимаю болгарски...)Първоначално написано от AnzaRe
Кажи му,че няма да отидеш,защото не можеш да пишеш и във форума не са ти измислили решение,вместо тебе![]()