.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Относно менструацията (въпросче)

Притеснена съм...
    От 2/3 години когато ми дойде,ми тече съвсем слабо за 2-максимум 3 дни, и се чувствам идеамно,това,че съм неразположена,не ми прави никакви проблеми...НО...през последната година направо не знам какво да правя, започна до ми тече силно,от което ми спада кръвното и припадам,не мога да стана от кревата,защото се чувствам отпаднала и всичко ме боли.
    Безпокоя се,но майка ми каза,че това е нормално.Вие как мислите?На какво би могло да се дължи това според вас?
    Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ми може да е някакъв хормонален дисбаланс отиди на гинеколог, той най-добре ще ти каже

дам...трябва задължително да отидеш!!!сигорно не е нищо сериозно...слу4ва се но отиди (:

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

dam ne e losha ideqta za genekologa no i az imah edin takuv period prez vtorata tretata godina spored men vsichko e ok

Трябва да отидеш на лекар ,да те прегледа и да ти каже дали всичко е наред

Напълно е нормално.Ще ти мине с времето няма да ти прави впечатление.А за отпаднолоста и ниското кръвно-яж повече шоколат

da imash silno techenie e normalno na za umora i pripaduci po dobre vurvi na lekar moje da ti dade nqkakvi hapcheta da ne e tolkova strqkasht cikula ti

hottie
    Guest
    Нещо хормонално може би. Отиди на лекар, това може да е и доста опасно. Една моя приятелка имаше подобен проблем и припадаше.Ставаше все по-лошо с времето. Предписаха й противозачатъчни.

Голям фен Аватара на dantro

Re: Относно менструацията (въпросче)

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Притеснена съм...
    От 2/3 години когато ми дойде,ми тече съвсем слабо за 2-максимум 3 дни, и се чувствам идеамно,това,че съм неразположена,не ми прави никакви проблеми...НО...през последната година направо не знам какво да правя, започна до ми тече силно,от което ми спада кръвното и припадам,не мога да стана от кревата,защото се чувствам отпаднала и всичко ме боли.
    Безпокоя се,но майка ми каза,че това е нормално.Вие как мислите?На какво би могло да се дължи това според вас?
    Благодаря ви предварително
    Маикати сериозно ли мисли че е нормално да припадаш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Нормално е!! .. При мен също беше така .. 2-3 години ми беше 4-5 дни и нито ме болеше корем, нито се чувствах неразположена. От около година обаче получавам спазми и не мога да изляза от вкъщи ..
    Една позната също е на твоето дередже .. .. Спокойно.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на dantro
    КОЕ Е НОРМАЛНО БЕ !! ДА ПРИПАДА Е НОРМАЛНО ???
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    КОЕ Е НОРМАЛНО БЕ !! ДА ПРИПАДА Е НОРМАЛНО ???
    Ти жена ли си?! Цикъл имаш ли?!?!?!?!?!?!

Имам познати със същия проблем .. При всеки организъм е различно ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Pri vsi4ki polojeniq nee normalno da pripada6.edno e da si otpadnal i umoren-tva e savsem normalno,ama pripaducite sa signal 4e ima neshto.nai-dobre otidi na lekar,za da si sigurna.Bezsmisleno e samo da se trevoji6,prosto idi.uspeh i dano si4ko e ok!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    При мен пък беше точно обратното - първата година силно, минавах само с болки в корема, а сега вече първите 2 дни ми е силно и ми трае 4-5 дни. Обаче почти всеки път ми пада кръвното. Случвало ми се и да припадам 1-2 пъти ама като знам, че ще ми идва винаги си купувам по нещо сладичко в чантата да си имам за кръвното. Ако абсолютно всеки път припадаш по-добре наистина отиди на лекар - може да е сериозно.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    in my world!
    hm az puk dori ne use6tam koga mi idva absolutno ni6to ne me boli,po dobre otidi da te pregledat nemoje vseki put da pripada6
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

а на мен ми идва през един месец и първите два три дни тече много силно.. пфф....тва цикъла е сложна работа

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аууу ужас. . . консултирай се с лекар Той ще ти даде най-добро решение за проблема дори може хапчета ,които ще ти го регулират малко

Мега фен
    иди на лекар най-добре, за да ти предпише хапчета и да не ти става толкова зле

Супер фен Аватара на miShle
    Значи майка ми ми е разказвала и тя като е била на 16-17 някъде и на нея и е било така.Припадала е,не е можела да става от леглото многооо годно точно както ти го описа .. Лекарят и бил казал,че е просто от хормоните .. така и е било докато ме е родила после всичко се е нормализирало. Върви и ти на лекар за най-добре .. Иначе наистина си е нормално ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

задължително посети лекар

Re: Относно менструацията (въпросче)

SpokoIno..nishto neredno ne se sLuchva..Pone se bLagodari, 4e si prekarala malko vreme s perfeckten cikuL.. :P pone ne povrushtash .. Shte sviknesh spox..pii pove4e vitamin4eta i si po4ivai
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Относно припадането и аз мился,че ще е най-добре да чеуш мнението на специалист!
    При моя цикъл когато беше съвсем в началото,което ще рече преди 3 години,не ми течеше много силно и дори ми се налагаше да ползвам само по три превръзки на ден и ми свършваше до 4 дни максимум! Корема ми ме болеше различно-понякога през деня,понякога през нощта,но повече през ноща и не можех да мигна ! Сега обаче е малко по-различно:въпреки че цикълът ми пак ми е 4 дена течението е доста по-силно!Така че не се притеснявай от това че и при тебе се е засилило!А относно болката мене всеки път таза зверски ме боли,че ако не пия обезболяващо от сорта на АУЛИН или НИМЕЗИЛ аз просто ще умра! А когато ми се случи да ми дойде в учебно време не ме питайте как уча

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ми може да е някакъв хормонален дисбаланс отиди на гинеколог, той най-добре ще ти каже
    ^^ мда И аз мисля Така

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

^^ мда и аз мИсля Така

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Съгласна съм с всичко, което казаха до сега.
    Само ще вметна, че докато си неразположена се храни доста здравословно, защото не само кръвта допринася за здравия ни организъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си