.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    НИКОИ няма право да взима ОРИГИНАЛИТЕ на документите Ви!!!
    ДА!Ама го искат само да го сравнят с копието,което взимат,а оригинала ти го връщат пак
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    НИКОИ няма право да взима ОРИГИНАЛИТЕ на документите Ви!!!
    ДА!Ама го искат само да го сравнят с копието,което взимат,а оригинала ти го връщат пак
    Хахахахахахахахха, sladkish_14, майка ти ли ти подаваше документите сза кандидастване?!
    mindscan

Град
    старчески дом
    НАРЕДБА № 11 ОТ 28.03.2005 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ДЪРЖАВНИ
    И В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА

Чл. 13. Учениците се записват в VIII или в IX клас в училището, в което са приети,
    като подават следните документи:
    1. заявление до директора;
    2. оригинал на удостоверението за завършен VII клас или на свидетелството за
    завършено основно образование;
    3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика
    при кандидатстване за профили "Изкуства" и "Спорт" и за специалностите от професии.

Та какво ще рече това : "Заявление до директора" и от къде взе информацията?И това е за 2005г.Не знам дали се е променило нещо за 3 години,но...

My First Site : http://d3co.hit.bg
    My Second Site : http://d3co.navhost.com
    My First Site Copy At : http://d3co.navhost.com/Old%20Site

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от D3Co
    Та какво ще рече това : "Заявление до директора" и от къде взе информацията?И това е за 2005г.Не знам дали се е променило нещо за 3 години,но...

купих си справочник за 2008...всичко е същото...дума по дума съм го проверявала
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мисля,че само за ТУЕС трябваха снимки

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Ми за отпусното не знам дали трябва да си земете ,НО със сугорност трябва да си земете - Удостоверение за завършен 7 клас и никои не е казал ,че трябва да е оригинала,трябва ви и копие,защото те ще ви вземат копието!!!Медицинска бележка отново преснимана.Акт за разждане отново пресниман и бележката с оценките ви от изпита!На мен това ми трябваше миналата година!
    Ти къде учиш? Аз знам, че медицинско се взима само за спортните училища Значи остават удостоверението за седми клас - копие, акта за раждане - копие и служебната бележка с оценките от изпита. Хора, отпусно не трябва да се взима :P
    Това за медицинското май не е така... В смисъл, че не само за спортните училища трябва. Аз например ще кандидатсвам в икономически, но пак ми трябва или пък най - добрата ми приятелка ще кандидаства в езикова гимназия, но и на нея й трябва.
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Медицинско трябва само за професионалните гимназии !!
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

И служебна бележка ли трябва ?! На нас като ходихме в училището-гнездо ни казаха,че служебни бележки трябват само ако си кандидатствал от друго населено място
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от D3Co
    http://www.minedu.government.bg/open..._priem_uch.pdf

dokumentii

nqkoiii sluchaino da znae kakuw e reda za dokumentite pri zapisvane shot naistina nishty ne razbrah mejdudrugoto koito e priet v 1 - wa ispanska da pishe paraleka ispanski i portugalski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си