.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: HELP PLS !!!!!

Град
    РЮАР
    Go Предаването " Имаш поща " ..и заживяли д1лго и щастливо до края на дните си..

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Go Предаването " Имаш поща " ..и заживяли д1лго и щастливо до края на дните си..
    Това е идея!!!

Mмм,не..сега сериозно...не смятам,че това е вариянт,защото те все пак не се познават..сиг са си писали има няма 3-4 пъти.На мен ми изглежда смешно да се стига чак до "Имаш поща".По-добре да се разберът лично,защото тя може и да не иска да има нещо общо с него,а в такъв слъчай едва ли на него ще му стане приятно да го отрежат пред цяла БГ!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    така че не го нападайте де момчето просто се опитва да я намери
    Ние го нападаме така ли ? А той не стига,че обижда кат каруцар..пък и на сичкото от горе иска и помощ за да разбере...ае малко по-леко а тука не сме некфи ей такиа нещастници кат него..с тва му държание дет се вбесява от една дума се чудя как момичето дори се е запознало с него Деба селяндура прост..ако ние сме дебилчета той траа да е мега дебил!!Тапак!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Вие още ли пишете по тая тема бе ? Хахахаха омфг после аз съм бил тАпака ... Бтв темата е ебавка момичето се вясна всичко е ток и жица Cry baby cry Аз може да съм тъпак може да съм селяндур може да съм каквото там още ти роди главата но поне съм грамотен и не съм толкова пропаднал че да се връзвам на всяка тема Както и да е хранете ме правете каквото знаете хич не ме интересувате Бтв аз може да съм всичко но пак съм повече от половината от вас такаче правете си изводите Както казва една моя приятелка "хорското мнение след моето погребение " Такаче пишете още в тая тема да я локнат и да се приключва ! Зара знам че си до мен и за тва си те бичкам Дразнител тебе каквото и да ти кажа ще ти е малко ;( Спасявайте се форума е за всеки и ще пиша каквото поискам и както поискам щом правилата не го забраняват
    De-Phazz - Anchorless

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Хаха...споко бе,не се нерви.Няма смисъл!Иначе радвам се,че тя се е появила.А иначе говорихте ли?Разбрахте ли се?Кажи нещо поне,че ми стана инт...Айде късмет и дано вс стана така,както ти искаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си