- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ауу ако някои е виждал такива ОБУВКИ да пише !!!
hubavo we ti moje da misli6 4e 6te e sme6no ama na neq ako i haresva zn kolko 6te i puka dali na vas 6te vi e sme6no ili neПървоначално написано от lonely in my live
mislq, che sa grozniПървоначално написано от melinor
![]()
Задължително ли е да са с крилца , защото така ми се виждат ....![]()
![]()
![]()
Като за един тъп клип стават, ама да ходиш така по улиците... ужас![]()
Да!Първоначално написано от lonely in my live
![]()
hahaha az si napraih sus svete6ti vruzki i sa mi mnoy qki v tumnoto sa kato tiq na klipa![]()
![]()
![]()
аз ако видя детето си с такива обувки ше го застрелям.
Ъъъъ Мноу Грозни обувки стават само да газиш в калта с тяхАм инче певиците се снимат и само по гащички ама тва не значи че че трева тръгнеш така по улицата,едно е да гледаш някоя певица с обувки кат за погребение и розова коса и 2 тна грим и сувсем различно е да тръгнеш така по улицата
Е тва еПървоначално написано от Mish {}
![]()
maratonkite ne sa grozni tova 4e kak stoqt sas tezi vrazki ne ti har. e dr. vaprosПървоначално написано от lisi4ety
kato izkliu4im vrazkite edva li moje6 da si pozvoli6 da si kupi6 takiva dori i da iska6
![]()
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Скарахте се за маратонкиКоито наистина ако излезнеш с тях на улиците ще е много смешно.Не можете да ме убедите в обратното
Аз нон стоп по улиците с приятелки като ходиме се хилиме на такива крайно смешни дрешки,обувки и т.н. или крайно зле направени съчетания.И пак казвам смешно е
![]()
О, Мирела, вярвай ми мога да си ги позволя.Първоначално написано от baby_v_
И ще е добре да не се занимаваш с мен - както виждаш аз не се занимавам с теб вече![]()
Първоначално написано от lisi4ety
Hhahah Мирела,ако Мими не може да си ги позволи...то тогава ти изобщо не можеш да си мечтаеш за тяхИзлагаш се Мирела... :X
ama i dvete ste mn zabludeni.....Nqmah predvid mariq a toq/taq nad mnenieto na mariqПървоначално написано от 4oki
Ако имаше в предвид него/нея - защо не цитира неговото мнение, ами моето?Първоначално написано от baby_v_
Май ти си заблудената в случая
![]()
emi ti be6e citirala negovoto i taka mi e do6lo da citiram i tvoito ima li nqkakvo zna4enie ?Първоначално написано от lisi4ety
Да, има - в случая ЦИТИРАШ МОЕТО МНЕНИЕ => казваш нещо на менПървоначално написано от baby_v_
ти май не стопли нещо..
c of zareji ti nqma da razbere6 kat si si naumila ne6to tova 6te bade i ne iska6 da razbere6 kvo ti kazvam.zabolq me glavata da sporq s takiva kato teweПървоначално написано от lisi4ety
![]()
Ами най просто казано връзките са флурисциращи или по друк начин казано светят понеже са осветени с ултравиолетова светлина. Както свети бялото в синьо понеже поема светлината. питай някои химик може и с фосфор да се получи и да излъчва след трайно ярко осветяване.![]()
Първоначално написано от baby_v_
Никой не те кара да спориш с мене просто си замълчи и това е!!Първоначално написано от baby_v_
Мирела що не ми отг. на ЛС ???![]()