hodihme 2 godini i toi mi predloji da jiveemm zaedno.Az se suglasih namerihme si kvartira iznesoh se ot doma na roditelite si i zajivqhme dvamata. Tova se slu4i prez april o6te hodih na daskalo (11 klas sum) no vinagi se staraeh da opravq apartamenta da my prigotvq hapvane ......prosto davah vsi4ko ot sebe si ne6tata da budat naistina dobre.
I v na4aloto naistina be6e taka 4yvstvah se na sedmoto nebe. Daskaloto svur6i i si namerih rabota kato kasierka v benzinostanciq-hubavoto be6e 4e rabotq dva dena ssled koeto dva dena po4ivam.No imah i no6tni smqni,pitah priqtelq mi dali ima ne6to protiv tova ,no toi otre4e daje kaza 4e e gord s men 4e zapo4vam sama da se borq v jivota,a ne raz4itam na drygite.
No edna prekrasna sytrin se pribiram ot rabota i kakvo da vidq- v legloto mom4eto koeto obi4am no s edna malka podrobnost momi4e koeto 4estno kazano v tozi mo0ment ne mi be6e nikak simpati4no............
Polydqh ot qrost razvikah se te se subydiha.Izlqzoh v drygata staq za da dam 6ans na onazi da se oble4e,no 4yvah razgovora im.
Tq go pita6e koq sum az kakvo pravq v doma my...i tozi glypak i kaza 4e az sum my sestra i tova vsu6tnost bila moqta kvartira i zatova sum tolkova qdosana.Bqh psihi4eski bezsilna a i ymorata ot no6tnata smqna me sprq da ida i da i obqsnq to4no kak stoqt ne6tata .
4yh zatvarqneto na vhodnata vrata kato si misleh 4e samo tq si e trugnala no vposledstvie ustanovih 4e i nego go nqma.Pla4eiki my subrah bagaja i se obadih na edin priqtel da mi pomogne sus smqnata na bravata .
Dva dena po kusnobiv6eto mi gadje mi zvunna dokato bqh na rabota popita me kakvo e stanalo s vratata "gorkiq" ne mojel da si otklu4i kazah my da doide na drygiq den kogato sum vku6ti
6tom se poqvi prosto my vru4ih 4antite pred vhodnata vrata i dori ne go izslu6ah taka ve4e deset dni jiveq sama i se spravqm sama
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!