- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Korpiklaani
Korpiklaani (Горски род на финландски) е фолк метъл група от Финландия . Korpiklaani е новото име на вече несъществуващата група Shaman, която е формирана от Йон Йервеле , който също така е все още движещата сила на Korpiklaani. За разлика от Shaman, чиито песни са на езика саами , Korpiklaani записва главно на английски, но също така и на финландски. Стилът им се описва най-точно като фолк/траш метъл.
Музиката на Korpiklaani се разпростира от по-нежни песни изсвирени с цигулка и китара до песни за финския бог на ферментацията Pellonpekko, включвайки дори и "типично" тролски метал в песни като "Wooden Pints" и "Crows Bring The Spring".
Има тема за мизерниците Токио Хотел а за тази велика група не видях тема... не ви е срам
Korpiklaani - Let's Drink
Korpiklaani sa strashna veselba. Az takova slusham kato sym "na masa" (na bira)![]()
Korpiklaani - Beer, Beer
Доста надценена група, но са 'арни, но вече рядко си ги пускам, поомръзнали са ми може би ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ми, като ги слушам, дори и да ми е някво тъпо, ми става яко. Зареждащи са, особено когато празнуваш. След два часа яко ще им се любувам. Тааа, харесват ми. ( ;
Ооо, най-великите са. Горският клан... Винаги зареждат със супер много положителна енергия, винаги ти става някво готино като ги слушаш. Много добри наистина
Поздрави с ей тази песничка![]()
happy little broozer![]()
Има нещо такова и при мен... иначе са симпатяги, в някои моменти са доста приятни за слушане.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хм, какво толкова им харесват всички, че чак и хора с техни тениски взех да виждам...![]()
na mesta sa prekaleno grubi
ina4e opredeleno ne gi slu6am ejednevno![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ееее ... тва са Korpiklaani ! Велики са ! Много им се кефя. Ноу добри. Страшно са весели ... ^_^
Turisas повече ме кефят
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Много зарибяват.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
golemi veselqci sa nqma spor
pozdrav
korpiklaani-keep on galloping i
korpiklaani-wooden pints
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Клипчето на keep on galloping много ме радва
Готини са, но рядко ги слушам![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
По някое време ще ти стане време и за Forefather. Малко по-obscure са, но също са добри :0 и Elexorien.Първоначално написано от _SL_
Аз преди т'ва съм си писал мнението, даже се засилва. Още повече, че явно са станали с Финтрол дефиниция на фолк метъла, което е грешноИма мноого по-добри и неизвестни групи. ;>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Kivimetsan Druidi sa po-dobri spored men![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...