- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжите и родителите...
Лъгали ли сте родителите си? Ако да за нещо голямо ли е било или просто сте им замазвали очите? Или сте прикривали истината? А смятате ли, че трябва да споделяме на родителите си за грешките, които сме допуснали или така само ще ги нараним? Е...?![]()
Заглавието е яко.![]()
Ми, не е като да съм казвала винаги истината, случвало се е да послъжа, но за много големи работи, нямам спомени да съм лъгала. А и ние се разбираме прекрасно, имам голяма свобода, не ми се налага да лъжа, поне не често. А каквито и грешки да съм допуснала, не съм ги обсъждала с никого. Не мога много да споделям, предпочитам това, което съм разбрала, да си остане за мен.
Но като се замисля, хубаво е да се споделя с родителите. Има такива деца, като мен, които просто не умеят да споделят. А е по - хубаво, когато споделиш какво ти се случва.
По-хубаво трънки. Много по-добре се чувствам като си пазя проблемите и си намирам сам решенията. Кой знае колко народ ще скочи да ме джафка сега заради изказването ми ^^
Както и да е, не съм лъгал за нещо голямо, най-вероятно защото не е имало такова нещо, за което да излъжа. Иначе и за малки работи не лъжа, по простата причина, че не ми пука. Най-много да се опитат да ми четат конско, но те си знаят, че сам си преценявам нещата. Твърдоглав съм и това си е![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
oo da az neprekasnato maja ama ne zashtoto iskam a zashtoto nashte za darjat gadno s mene i 4esno da si kaja mn mraza maika mi i za tfa mn laja i za malki i golemi neshta i ne smqtam 4e trqbva da nay4avat za vsi4ko![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ммм,да.Лъгала съм,когато съм знаела,че ще е по-добре да им спестя истината.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз съм ги лъгала,но за някви дребни неща![]()
Суетата.Моят любим грях.
em lugala sum da..i za golemi ne6ta i za malki..az ne smqtam 4e trqbva da spodelqme na roditelite si VSI4KO!![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не бих го нарекла лъгане... в повечето случаи просто не съм им казвала нищо.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Лъгала съм много пъти. Не ми е приятно, но просто се налага. Особено пък за момчета... Баща ми, ако разбере, че си имам приятел, ще ме убие едва ли не.Просто е много ревнив. И почти нищо не споделям с него - така съм свикнала, а и знам, че няма да го приеме.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Случва ми ги да излъжа и то главно майка ми, защото е страшно любопитна и упражнява върху мен контрол, който ми идва достааа, достааа в повече.
А съм на принципа, че просто спестявам някой друг факт, така де премълчавам, но никога не лъжа нагло, много е грозно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
za 90% ot нещата,които правя или имам ги лъжаНе се гордея,но такова е положението
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Sly4valo se e da gi izluja,ama vinagi e bilo za dreboliiki.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не се е случвало.
Лъжата не е решение на проблема.
А и аз не мога да лъжа.
Нещо отвътре ме човърка.
Лъгала съм ги,да.А след това,понякога,съжалявам за постъпката си.
За дребни неща само, никога не съм лъгала за нещо голямо. Най-вече задълженията вкъщи.![]()
Лъгала съм ..
лъжа ги мн често като се замисля,но пък само за дребни нещапризнавам си само тогава,когато има някакви сериозни последствия от това,което съм направила,иначе мисля,че няма смисъл да ги тревожа..все пак вече малко или много отговарям сама за постъпките си,освен ако не е нещо наистина сериозно
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Разбира се, че сме ги лъгали! Или поне сме ги заблуждавали за някакви малки неща(което е адски безсмислено), мислейки си, че така най лесно можем да се измъкнем от дадена ситуация. Хора, стегнете се ! Родителите са единствените хора, които винаги са ви обичали, винаги са били до вас и са искали най-доброто а вас! И те определено най-малко заслужават да ги лъжете! Да, признавам, че и аз съм го правила, но по-важното е, че навреме съм го осъзнала и от доста време съм в много добри отношеноя с наще.
аз не ги лъжа-просто не им казвам цялата истина или им казвам само час от истината![]()
все пак някой неща е по-добре да не ги знаят![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не съм съгласна, че е безсмислено да лъжа за някои дребни неща. Например вчера когато баща ми ме попита дали съм си мила чиниите след като съм яла или съм чакала няколко минути преди да си дойде от работа, излъгах, че е първото. Спестих си мрънкане, мусене, натякване, а в крайна сметка чиниите бяха измити. Значи не е било съвсем безсмислено.Първоначално написано от firegirlll
![]()
Да лъгала съм ги, но за малки неща. В 87% от случаите за да защитя/прикрия близък човек.
п.с. После си признавам иначе ми е гузно.![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
За повечето неща ги лъжа или просто не ги казвам напълно
хах
оОо така лъжа и мажа, че понякога и аз самата си вярвам![]()
![]()
но не лъжа за кой знае какви неща ...
![]()