абе хора скоро лапах на гаджето и спермата му има ужасен вкус![]()
Какво да правя
![]()
![]()
Не я гълтай ами му я изплюй в лицето и кажи му кажи:
- Да не си ми свършил в устата повече
Какво искаш ние да направим .. да глътнем вместо теб ли?!
Кажи му, че не искаш да ти свършва в устата ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Кажи му да хапва повече сладко.. Аз поне така правя![]()
There Is Only One..
Ми кажи му да не ти свършва в устата....толкова ли е трудно да му го кажеш?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
kaji my da pie sok ot ananas :P![]()
когато усетиш че ще свърши спри
vkysa na spermata obiknovenno e ot tova kak se hrani s pove4e sladko moje i da stane po sladka,v kraina smetka moje da ti svar6va na drygo mqsto .Първоначално написано от sufle1
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
съгласна!
а и наистина сега ще има въпрос ``как да разбера кога ще свърши``![]()
Ами ако го правиш против волята е нормално да не ти хареса и да се погнусяваш.Но пък и не е задължително да му гълташ,може да се изпразни вън или ако искаш ти по лицето ти.Така и на двамата ще ви е изгодно,хем той ще е свършил по тебе,хем и при тебе няма да го има ужасния вкус.
Подслади я преди да я "приемеш".![]()
Първоначално написано от ubuntu
Хаха съгласна съм...![]()
![]()
![]()
![]()
Е, вкусът на спермата не е като на шоколад, но отдавна му свикнах.
Ама всеки човек е различен, на мен не ми прави впечатление.
И ти може да свикниш, нали е за гаджето.![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Незнам... пробвай да му кажеш: Искаш ли да пробваме нещо друго... и му предложи да свърши там където ти искашИли наистина му направи за закуска една обилна шоколадова "фиеста" и вечерта сичко ще е на 100% :P
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
ще гълташ...няма как трябва да се правят компромиси![]()
Life is A fucking Bitch...Learn How to fuck her...
Еееее как, те нали са много отворени, моля ти се, всичко разбират.Първоначално написано от ubuntu
Ми не ти свършва в устата бе, мила, толкова ли е сложно?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
znam kuf e vkusa na spermata i ne iskam nekfi da mi spamqt temata s prostotii prosto iskam suvet kakvo da qde ili ne6to ot sorta!!! toi ne mi sa to4i v ustata no vse pak ima malka 4ast koqto poemam!Sujelqvam ako sum vi zaprili4ala na sexualno neogramotena,no ne sum! I prosto iskam suvet a ne nqkoi da si pokazva "nepovtorimiq i originalen humor" !!!
Значи ако мислиш, че се променя коренно от разни добавки, лъжеш се.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
za kfo mi e da se promenq koreno we! Da ne sa jenq za kyra my!Първоначално написано от Wrathchild
Еми да .. говорете си бе човек . в тфа е цялата работа ..Ние нищо не можем да направим вместо теб..Говори с НЕГО .. Моят приятел преди да свърши винаги ми казва и аз просто отмествам глава и така .. Не,че му е гадна на вкус .. Затова ти предлагам да му кажеш какво ти е приятно и какво не,ако не можеш да споделяш с него с кой иначе ...Първоначално написано от A_Loving_Girl
Иначе за храните съм чувала за сладко и плодове - най-вече ананас - ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
явно не се храни здравословно, не му я гълтай!