.

Виж резултатите на анкетата: 119соу хубаво ли е ?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

9 29,03%
  • НЕ

22 70,97%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    СоФиЯ

Приетите в 119 соу София

Има ли някой приет в 119 соу , София ? Ако има плс кажете готино ли е училището или да си подавам документите за второ класиране ?
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Една фр ще е там Иначе бях там веднъж за олимпиада по физика и си е като всяко у-ще, нищо особено.За учителите нищо не мога да кажа, освен, че квесторката ни беше мн печена

Аз имам един френд който учи там. Даскалото не ми се струва кой знае какво. Може би е малко по добро от обикновенно СОУ. Освен това тази година един от 12-ти клас уби свой съученик... Аз не бих влезнал там! А на теб колко ти е бала ?

Град
    СоФиЯ
    мноого малко ... - 26 и нещо ,но мислех , че 119 е по-елитно... Исках там , само щото ми е по-близко ... ама явно не става
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    мноого малко ... - 26 и нещо ,но мислех , че 119 е по-елитно... Исках там , само щото ми е по-близко ... ама явно не става
    Ами с такъв бал... То и моя беше толкова едно време де Влезнах на 3-то класиране в ПГ по ТК :П Та... На другите класирания бала пада и може да те вземат и на по добро място. Ако все пак искаш 119 запиши се. Не съм учил там и не мога да ти кажа точно на какво ниво е училището, но като изключиме събитията в 12-ти клас, мисля че става

Аз съм там. Някви въпроси?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от "Tazadr
    На другите класирания бала пада и може да те вземат и на по добро място.
    ММмм...не винаги пада...Зависи от това как останалите са си подредили желанията...Но да,в повечето случаи пада...

А сега как се формира бала? Има ли зна4ение къде ше кандидатстваш за това колко ти е бала и какви изпити държите? Чух нещо за някакви тестове :о И да направиш некъф преразказ, което ми се струва доста елементарно

Повече от фен
    Аз бях там до 4 клас. ОМФГ! Не ходи там!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Имам приятели и познати там - не ми допада.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от darking
    Аз бях там до 4 клас. ОМФГ! Не ходи там!
    Що?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    'Щото не е особено престижно, ако не се лъжа.
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Приетите в 119 соу София

Има ли някой приет в 119 соу , София ? Ако има плс кажете готино ли е училището или да си подавам документите за второ класиране ?
    Базата е отвратителнаааа.. още в края на коридора смърди от тоалетните.. стаичките не са лоши.. учителите незнам! Ходих една година на уроци в това училище и гарантирам, че там няма да стъпя повече!

Re: Приетите в 119 соу София

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Базата е отвратителнаааа.. още в края на коридора смърди от тоалетните.. стаичките не са лоши.. учителите незнам! Ходих една година на уроци в това училище и гарантирам, че там няма да стъпя повече!

Кенефите верно са ужасни... 50% от учителите са добре, другите не са толкова добре..
    Абе училище като училище..

Всеки си има различно мнение,какво искаш да учиш там отивай,стига с тия глупави теми,ако си си избрала това училище отивах там,какво се допитвате само...тфа хубаво ли е,а онова,че вие утре сигурно ше почнете да питате "На тази поза добре ли е да се направи момиче,а на тази момче" Ваш личен избор си е къде ще учите и никой не го интересува хубаво ли ви е училището или не,така че за кво ги пускате тия тъпи теми,или по-добре си направете 1 и си пишете за всички училища в нея дали са хубави или не :P :P

Град
    СоФиЯ
    Ако има приети пишете тукааа

Град
    In Your Dreams
    Ми да аз съм приета ама ще чакам 2 класиране

Град
    СоФиЯ
    Цитирай Първоначално написано от GeR!TyY
    Ми да аз съм приета ама ще чакам 2 класиране
    какъв профил

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Абе някой да има който сега ще е с английски език + информатика?
    Ако има пишете ЛС, плс
    ..

Така и не разбрах какво му беше елитното на това училище, но както и да е. Нито сградата мяза на нещо, учителите повечето не ми хареса как преподаваха.. Просто това не беше за мен.. Но за всеки е различно.. Не давам добри препоръки, поне от моя гледна точка.

abe ima li nqkoi koito sega shte e 8 klas v 119 COY s Angliiski i Informatika

Men me prieha v 119to ama pisah 2 paralelki i te me vzeha v ednata ama nz v koia to4no mislq 4e e prirodomatemati4eska s angliiski kato purvi 4ujd ezik ama se edno taka ili ina4e 6te hodq do 119to tia dni 6te vida kade sam

Анонимка2004
    Guest

Cool Добре е

Училището е много добро,печени учители,готини съученици.На някои не им харесва,защото се учи много,но ако завършиш там те приемат навсякъде!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си