.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Град
    varna

Правя всичко, а той се прави на ударен

taka sq problema mi e tak1v super mnogo si padam po 1 mom4e no p1rvona4alno ne mi obr16ta6e nikvo vnimanie posle se zaeh s v1n6niq si vid i toi provqvi nqk1f interes az sprqh s promenite i toi sprq interesa kajete mi pls kvo da praq mn iskam da tr1gna s nego...

Re: pravq si4ko a toi se prai na odaren

Цитирай Първоначално написано от StrIfi
    taka sq problema mi e tak1v super mnogo si padam po 1 mom4e no p1rvona4alno ne mi obr16ta6e nikvo vnimanie posle se zaeh s v1n6niq si vid i toi provqvi nqk1f interes az sprqh s promenite i toi sprq interesa kajete mi pls kvo da praq mn iskam da tr1gna s nego...
    Еми обличай се както на теб ти харесва а не за хората и бъди себе си.За момчето ако испитва нещо към теб ще те потърси
    Успех

Ами според мен той трябва да те хареса каквато си и не трябва да се променяш още .
    Но щом толкова много искаш да тръгнеш с него продължи с промените, ако е срамежливм ти направи първата крачка и така. Мисля че всичко ще потръгне просто трябва да излезете един два пъти за да разбереш дали и той те харесва

Re: pravq si4ko a toi se prai na odaren

Тогава не се занимавай в него той кфо иска всичко по неговото ли да става.Както ти харесва така се грижи за външния си вид.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Вероятно е забелязал, че си неграмотна и за това не те харесва. Направи една промяна за лично и всетовно благо: пиши на БЪЛГАРСКИ! Защо се съобразяваш с него, при положение, че нещата не вървят на добре?! Бъди себе си, това е достатъчно. Не си струва да губиш идентичността си, заради друг човек.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

hahaha obraten e ;[
    Iron Maiden!!!

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Вероятно е забелязал, че си неграмотна и за това не те харесва. Направи една промяна за лично и всетовно благо: пиши на БЪЛГАРСКИ! Защо се съобразяваш с него, при положение, че нещата не вървят на добре?! Бъди себе си, това е достатъчно. Не си струва да губиш идентичността си, заради друг човек.
    добре ето пиша на български грамотна съм споко световното благо си е добре

явно от километри ти личи колко неграмотна си .....та прави си сама изводи
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Щом искаш да му привлечеш внимание, само с дрехи няма да стане.. прай тама некви намеци а у.. разни женски простотийки..

Град
    varna
    хуу ве хора кво ва бърка грамотна ли съм или не аз ва питам нещо вий ми отговаряте коренно различно

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    хуу ве хора кво ва бърка грамотна ли съм или не аз ва питам нещо вий ми отговаряте коренно различно
    Така е.
    Животът е доста несправедлив.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Така е.
    Животът е доста несправедлив.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ТИ кво принципно не поддържаш ли външния си вид.....
    Знам че грозните не го правят, но все пак.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqma smisal da se pravi6 na,kakvato ne si,ako nqkoi te har 6e gleda,kakva si,toq samo si igrae s teb,vijda,4e se promenq6 zaradi nego i tova e problem
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    varna
    поддържам външния си вид ама не като ония фешанките да се мацам кат за световно и да следя кви са новите кремове за лице или ръцеи не бягам по модата!!!!!!правя сичко което правят нормалните хора!!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми. Щом си пада по фешънки значи проблема е ясен. И решението е ясно.

ПП: по-леко с възклицателните.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

хахахах момиченце ти на колко 10 си ? НЕ зацепваш ли ,че тоя е повърхностен и колкото и да го харесваш няма да тръгне с теб заради теб ,а заради това което слагаш по себе си ..е понякога и ако стане свалката ще маха това от теб и тогава тря пък да се замислиш как ще му изглеждаш и отдало
    Ся сериозно по темата : СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПАЦИ и тъпи мръвки като този момък ,ами се осъзнай и виж около себе си за някой ,който си струва !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

ave 6tom go haresvash i fashionka 6te stane6 puk i kakvo im e tolkoz zle na fashionkite beobiknoveni sa i obi4at da se podurjat hubavo taka 4e da se haresat na drugite

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Бъди себе си. Ако е свестен и те гледа само външният вид ще те хареса такава каквато си. Като се правиш на нещо, което не си няма да спечелиш много. Ако излезне нещо между вас и после като види, че същност не си това, за което се представяш кво ще стане?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    varna
    ето и хора които пишат по темата...не било толкова трудно аааааааааа и благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си