- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Секс преди цикъл
Ne 4e mi se e slu4ilo prosto pitam ot liubopitstvo a i za nqkoi po malki fr kakvo 6te stane ako pravim sex predi da ni e do6lo za purvi put ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Това не е ли 10 годишна възраст?![]()
![]()
Това е нелепо ..... момичетата пропадат все повече и повече ............ ИЗЛАГАЦИЯ - курви още от хлапета ..........
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Чичка закопчей ги преди са напраи ли некои 11 годишна к***а
дейба умирисаните лапенца![]()
![]()
abe vie 12-13-14 godishnite normalni li ste be,4udq se ve4e..Na kade otiva toq svqt nz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е какво ще се случи? нищо няма да се случи! и в това е проблема...Първоначално написано от damnedchild
сексът като физиология е просто триене на две лигавици. правят го всички висши гръбначни бозайници (какъвто е и човека).
но разликата м/у Човека и другите висши гръбначни бозайници е, че той може да влага чувства, мечти надежди -мисли с една дума - в това "триене". може да го облича в красотата на доверието споделеността и надеждата за едно по-добро утре.....
...ето всичко това ще загубите безвъзвратно ако започнете секса точно като "триене на две лигавици..."
nqmam v predvit momi4eta na 10 godini a momi4eta na 14-15 godini i prosto sa mi zadavali tozi vupros ne 4e sa kurvi i sa re6ili da puskat na vseki!
Мн ма нервите ай тъй -> на 12-13 години правил секс и това характеризира човека като боклук ?! Мога само да ви кажа ,че всеки сам си избира кога да се е*е ... и вие тука не сте хората които да го характеризирате когато даже не го познавате !!!
Еми тя не може да знае дали точно в този месец, в който прави секс, няма да и дойде за първи път и може да стане някой гаф...![]()
наистина е глупаво неекви лапета на по 12;13;14 (не че аз не съм на толко де ) години да се ебът , но все пак не вие сте хората които да ги определяте преди да го познавате .......аз си мисля че по голямата част от пишещите не разбрахте въпроса (или аз не съм го разбрала ) момичето питаше какви ще са последствията ,ако праиш секс преди да ти е дошло . Аз съм чувала че можело после да нямаш деца , никога да не ти дойде и някви е текива на които честно казано не вярвам , но караи ........... та според мене въпроса беше точно такъв "какви ще са последствията" ?
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....