- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подуто коремче... :(
Ъъъ,пиша тази тема,щото имам проблем...Почти не се храня,постоянно пазя диети,правя упражнения и въпреки това коремът ми е подут!!!Мразя го това...Така изглежда все едно имам шкембе...Моля ви,кажете ми как да не се подува-някакво лекарство,някакво чайче...МНОГО ВИ МОЛЯ!!!
![]()
![]()
![]()
.. и моето е така.. дори аз си мислих да правя темичка относно това.. правя си коремни.. какво ли не съм правил.. случва се дори и нищо да не ям понякога.. и пак си стои малкото коремче.. аз си го обикнах докато се опитвах да го разкарам.. просто по рождение ми ене е да кажеш някой надуто.. просто имам малко сланинка в повече там :}
ми проблема е точно в това, че не ядеш!!!! пробвай да хапваш често и на малки порции...докато се храниш не приемай течности...пий вода половин час преди и половин час след хранене, но не и по-скоро след приема на храна...ставай от масата 80%нахранена-демек винаги да имаш място поне за още 2-3хапки![]()
ами.. аз си правя упражнения и за долната и за горната част и все пак си стои там.. от горе и аз съм си плосък, но долу си стърчи малко.. съвсем малко, но дразни..![]()
Активия Данон ...на мен ми помогна и аз имах същия проблем
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
.. интересно, защото аз никога не ям много.. винаги по малко и не прекалявам.. нито сладко ям, нито мазно - дори и газираното намалих - да не кажа спрях.. мисля, че с бягане ще се оправи..
аве стига с тая активия...тя е само и единствено нишесте...по-добре яж друго кисело мляко...има много хубави млека, но няма да казвам марки, че да не излезе, че рекламирам
ето един съвет: купуваш си МЛЯНО ленено семе и хапваш по една чаена лъжица всеки ден-може в мляко, може в салатка, може и направо...но е важно да е мляно!!! лененото семе оправя подутия стомах, заздравява коса и нокти и още безброй полезни свойства има
Първоначално написано от silver_moon
+1 =D>
Иначе Активиата е нищо повече от кисело мляко с много реклами.Не си струва да разчиташ на нея за подут корем
![]()
Корем се подува от недояждане.Ако си гледала снимки на дечица от Африка всички са с подути кореми . Да не мислиш, че преяждат ?!?!
Това е едното.Друго...Може просто коремната ти стена да е по-издута и затова.При това положение няма как да го оправиш.
А може и просто да трябва да ти идва скоро.На много момичета преди да им дойде им се подуват коремите,защото започватда задържат течности.
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Хора разберете най-после КОГАТО ГЛАДУВАШ ПОДЛАГАШ ОРГАНИЗМА СИ НА СТРЕС И КОРЕМА СЕ ПОДУВА!!!!!!Защо мислите децата които умират от глад в Африка са винаги с подути кореми???ОТ ГЛАД запомнете го веднъж завинаги!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
а сега сериозно ... всеки има различна физика .... но всеки с необходимата тренировка може да се оправи ...на като казвам тренировка няма в предвид само коремни преси ...колкото и много да правите няма да се оправите напълно ... трябват супер много упражнение ( всеки с повече фантазия и ъкъл ще си измисли ... а може да ви ги кажат във фитнеса) .... а и може би най-важното е хранителният РЕЖИМ , не ГЛАД ... яде се редовно ...не ви трябват такива глупави крайности като глада, просто намалете всичко вредно(мисля ,че всеки знае за какво става въпрос) ... като пиете много течности ...даже това трябва да ви е основното което да правите през деня .. много течности ... и повече бягане и плуване ..има много неща , но най-добре ще ви ги обясни някой който сериозно се занимава с фитнес(спорт)![]()
![]()
![]()
Храни се често и по малко, не преяждай, но и не гладувай. Избягвай сладките неща, хляа, тестените изделия, макароните, мазнотиите. За да смъкнеш коремчето трябва да бягаш поне 20 минути. Коремните преси само го оформят по-красиво и релефно.
Ем то си е до ген,недей праи глупости.Леко закръглените винаги са най-ок.![]()
И аз искам да смъкна коремчето и по този ночин се надявам да има ефект.
Мм,мисля,че повечето от вас не разбраха какво имам впредвид...Аз не съм закръглена- висока съм 1.70,а тежа 48-49 килограма.Правя упражнения редовно,не ям хляб и сладките неща ги ограничавам до минимум...Пия достатъчно течности също.Питах как да спре да ми е подут корема,не е отпуснат и дебел,а просто подут често...Та въпроса ми беше как да не е?
ех, съжалявам.. май аз ги обърках![]()
1. не пий течности по време на хранене....пий каквото пиеш по9не 30 мин преди хрнене и най-рано 30мин след хранене
2. вземи си МЛЯНО ленено семе-по една чаена лъжичка на ден яж-слага се върху салати или в мляко или просто така си го яж но трябва да е мляно иначе няма ефект
3. яж по кофичка кисело мляко на ден, но НЕ активия или нещо на данон!!!!
4. яж редовно
5. не преяждай
Точно защото пазиш диети ,затова ти е подут корема ,а и скоро време може да получиш гастрит или язва ,ако вече нямаш едно от двете ...