.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    hottie
    Guest
    Това е много често срещан проблем в наши дни и обикновено се дължи на лошо и нередовно хранене.
    Трябва да се храниш редовно и да хапваш повечко плодове и зеленчуци(чушките са супер), както и ФИБРИ!
    Активия-та е един мнгоо добър вариант. Другото, за което се сещам е да закусваш с мюсли или трици.
    И ето един друг добър съвет : сутрин на гладно изпиваш една чаша вода с лимон(ама леко затоплена). После ядеш и след следващите хранения го повтаряш, но на пълен стомах вече.

Намали мазните храни, хамбургерите, форнетите, газираното, лютото и алкохола.

абе да ти кажа, има такива моменти, в които си като балон.
    Аз... като бях тази седмица по изпити последните 2-3 дни бях като котна жаба о.О
    Шашнах се, но... днес ми спадна. Може да имаш излишни газове. При мен това се оказа причината

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абе може да е малко offtopic, ама това ленено семе къде да го намеря? В хранителни магазини ли? В аптеки?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Абе може да е малко offtopic, ама това ленено семе къде да го намеря? В хранителни магазини ли? В аптеки?
    мисля, че има в Пикадили

еми то точно щото не ядеш...

и аз съм така не ям цял ден после хапна малко и бааааам...
    надува се с въздух,то не е нужно да се надуеш с манджа..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ми проблема е точно в това, че не ядеш!!!! пробвай да хапваш често и на малки порции...докато се храниш не приемай течности...пий вода половин час преди и половин час след хранене, но не и по-скоро след приема на храна...ставай от масата 80%нахранена-демек винаги да имаш място поне за още 2-3хапки
    е тва е.. +1 А, и никаква бира!!

Мерси много на всички за отговорите...Дано се оправи!

И според мен проблемът е там , че не ядеш редовно . Преди мен обясниха точно . Аз лично пия 30 минути преди всяко хранене топъл чай от маточина и нямам проблем с коремчето .

Мега фен
    Град
    София
    Нередовното хранене, газираните напитки, някои по особени храни(you name it ) и алкохола са основните причинители на подутото коремче.

Еми и на мен ми е така ... храни се нормално но прави упражнения ...

Това е от бирата тцтцтцтцтцтцт То моито си е от бирата де... Ама аз съм му свикнала и си гу убичам и си го отглеждам и си му говоря

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Това е от бирата тцтцтцтцтцтцт То моито си е от бирата де... Ама аз съм му свикнала и си гу убичам и си го отглеждам и си му говоря
    Аз започнах да ограничавам бирата, а ти му говори на коремчето, ама гледай да не почне да ти отговаря, че тогава вече е страшното

Град
    Пловдив
    Доколкото знам подутият корем се дължи на задържане на течности или лошо храносмилане. За да се справиш с този проблем трябва да приемаш колкото е възможно по-големи количества течности на ден (средно около 2литра вода). Яж често, но по малко и най-вече разнообразявай храната. Ако се захванеш и с някакъв спорт, няма да имаш никакви проблеми.

Re: Подуто коремче... :(

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ъъъ,пиша тази тема,щото имам проблем...Почти не се храня,постоянно пазя диети,правя упражнения и въпреки това коремът ми е подут!!!Мразя го това...Така изглежда все едно имам шкембе... Моля ви,кажете ми как да не се подува-някакво лекарство,някакво чайче...МНОГО ВИ МОЛЯ!!!
    Коремче се подува от много бира , но който пие бира не умира така , че смело всичко дет има дупка става , начи и ти си годна за опотреба
    МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]

Re: Подуто коремче... :(

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ъъъ,пиша тази тема,щото имам проблем...Почти не се храня,постоянно пазя диети,правя упражнения и въпреки това коремът ми е подут!!!Мразя го това...Така изглежда все едно имам шкембе... Моля ви,кажете ми как да не се подува-някакво лекарство,някакво чайче...МНОГО ВИ МОЛЯ!!!
    Коремче се подува от много бира , но който пие бира не умира така , че смело всичко дет има дупка става , начи и ти си годна за опотреба
    МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си