- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде в София правят японско изправяне и колко струва?
Някой знае ли?
mindscan
За 1ви път чувам за такова изправяне![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Изправяне на какво?![]()
на косата предполагам,Първоначално написано от adizitk1
но за пръв път чувам за такова
това е трайно изправяне на косата.![]()
Да, перманентно изправяне.
mindscan
Ами косата, която е изправена няма да се накъдри или начупи повече, но тази която расте, естествено, ще си бъде къдрава/чуплива
mindscan
Mnogo li uvrejda...Dai malko informaciq...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Зависи с какъв продукт се прави. В България масово се използват по-вредните продукти, не знам защо. Ако ти го направят с продукт на Loreal или CHI, косата ти ще стане дори по блестяща.
mindscan
az pak znam 4e tva darji 1 sedmica i posle kosata po4va da se na4upva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от preichetoy
mindscan
недей си съсипва косата,бре![]()
не
смисъл не я изправяй
така е яка,винаги съм искала такава
закво ти е права
всяка е с права![]()
Искам да се подстрижа като Виктория БекъмПървоначално написано от Madness
![]()
mindscan
Всеки втори е така... вече не е оригинално и дори понякога е смешно да гледаш няколко девойчета едно до друго (примерно на опашка накъде) и да са с еднакви кратуни.Първоначално написано от preichetoy
Аз лично много им се смея..
Ок, всички са с прави коси, но всички мулатки са с къдрави и ме бъркат с тях не знам защо, след като не си пирличаме.![]()
mindscan
ъЪъ какъв е принципа на това изправяне? Не съм много наясно, но бях чела за някакви кремове, които изправят косата за ок. 3 месеца. Същото ли е?
На принципа на студеното къдрене. А за трайността... зависи от фризьора, от косата и от препарата.Първоначално написано от Gossip Girl
mindscan
хахах пълни глупостиПървоначално написано от Gossip Girl
: крем за изправяне на косата xaxya
D:
![]()
дезедорант за накъдрене космите на краката![]()
I Love
Vania
Kabakova
Имаше дори снимки как нанасят продукта с четка на косата на мъж, но както и да е...не смятам да навлизам в излишни спорове.