.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: История

История

Здравейте..просто искам да споделя с вас какво ми е и някой ако иска да коментира и да отговори на въпросите ми На 16 съм...дали заради пубертета или заради нещо друго всеки ден от живота ми се чувствам по съвсем различен начин..един си казвам шастлива съм...на другия-защо на мен се случва това...След като най-добрата ми приятелка буквално ме махна от живота си--не ме търсеше и т.н, нещо в мен се пречупи и сякаш се промених...Гадно е, та аз я обичах като сестра!Бих казала, че нямам приятели, на които да излея душата си..сама съм си имам само познати!Оня ден ме потърси и искаше да излезем ..Добре съгласих се , а накрая се оказа, че новата и дружка заминавала...досетих се, че пак ще ми се лепне..Но мисля да не излизам вече с нея...било каквото било тя ме използва...Греша ли?Гаджето ми е единствения ми приятел ....Добре, че е той...Обичам го толкова много.Страх ме е да не остана сама в този живот ;(Кажете нещо защото се чувствам много зле

Re: История

Цитирай Първоначално написано от KiKi07
    Здравейте..просто искам да споделя с вас какво ми е и някой ако иска да коментира и да отговори на въпросите ми На 16 съм...дали заради пубертета или заради нещо друго всеки ден от живота ми се чувствам по съвсем различен начин..един си казвам шастлива съм...на другия-защо на мен се случва това...След като най-добрата ми приятелка буквално ме махна от живота си--не ме търсеше и т.н, нещо в мен се пречупи и сякаш се промених...Гадно е, та аз я обичах като сестра!Бих казала, че нямам приятели, на които да излея душата си..сама съм си имам само познати!Оня ден ме потърси и искаше да излезем ..Добре съгласих се , а накрая се оказа, че новата и дружка заминавала...досетих се, че пак ще ми се лепне..Но мисля да не излизам вече с нея...било каквото било тя ме използва...Греша ли?Гаджето ми е единствения ми приятел ....Добре, че е той...Обичам го толкова много, но незнам понякога искам да съм свободна, да правя каквото искам..........а той сякаш ми пречи..Страх ме е да не остана сама в този живот ;(Кажете нещо защото се чувствам много зле

Здравей миличка.Ами за настроението ти,мисля,че не е от пубертета,просто си си такава ,ето напрамер и аз съм така...днес и вчера ми беше много весело настроението,по-предишният ден бях в мрачно и подтиснато настроение,общо взето всеки ден почти,си сменямам настроението. А твойта ''най-добра'' 'приятелка',явно не ти е била никаква приятелка,щом е постъпила така с теб,и те е изоставила по - възможно най- долният и гаден начин.Естествено,че ти сега трябва да и 'биеш' шута,аз също съм имала такива 'приятелки',и щом усета, че е такъв човека,веднага правя всичко възможно да го отдалеча от себе си Защото мразя такива хора С една дума - лицемери Бих простила , ако ми каже всичко в лицето,но да ме лъже зад гърба ми,и да се подиграва с мен ,е това никога не бих простила Аз имам приятелка,с която тази година правиме 10 години от както се познаваме.......вече ги направихме де.Никога не бих я заменила,с друго момиче,ние се познаваме едва ли не от бебета,знаеме всичко за себе си,споделя ме си......и....т......н......
    Много се обичаме тя ми е истинка приятелка и дори да е само една,важното за мен , е че я имам Никога не бих я предала,никога не бих се скарала заради мъж с нея,защото тя ми е един от най-важните хора в света така с мен . Виж....гаджето ти ,ако наистина му имаш доверие и се обичате,не виждам какъв би бил проблема с него да споделяш акто съм сигурна,че и тя не би постъпила никога

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Рязката промяна в настроенията е типична за пубертета.
    През този период съзряваме не само физически, но и душевно, научаваме се на емоционална интелигентност, възпатаваме себе си и привикваме към това да се контролираме.
    Това няма как да стане от веднъж, така че смях и след 5-10 минути истеричен плач си е в рамките на нормалното, тоест няма смисъл да търсиш някакво обяснение, просто няма смисъл от него.Това са си твоите емоции, твоите чувства и никой няма правото да ти държи сметка или да те обвинява заради постоянните промени.
    Колкото до най-добрата ти приятелка-Малко са хората, които могат да се похвалят с най-добър приятел, особено пък в тийн годините.Всеки се стреми към това да докаже себе си на едно или друго място, пред един или друг човек и когато настъпи различие в интересите, доскорошното приятелство се изпарява.В такава ситуация страда този, който е вложил повече в приятелството, който го е оценил и му се е отдал.С времето ще се научиш да понасяш по-леко пораженията без драматизиране.

Колкото до приятеля ти-ако той е точният човек за теб, на дали ще се чувстваш приклещена, когато сте заедно.Ти явно не получаваш необходимото, щом приемаш отношенията ти с него като ангажимент.
    Относно страха от самотата-преодолей го.По-лошо е да живееш със страха от самия него.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си