Здравейте..просто искам да споделя с вас какво ми е и някой ако иска да коментира и да отговори на въпросите ми

На 16 съм...дали заради пубертета или заради нещо друго всеки ден от живота ми се чувствам по съвсем различен начин..един си казвам шастлива съм...на другия-защо на мен се случва това...След като най-добрата ми приятелка буквално ме махна от живота си--не ме търсеше и т.н, нещо в мен се пречупи и сякаш се промених...Гадно е, та аз я обичах като сестра!Бих казала, че нямам приятели, на които да излея душата си..сама съм си имам само познати!Оня ден ме потърси и искаше да излезем ..Добре съгласих се , а накрая се оказа, че новата и дружка заминавала...досетих се, че пак ще ми се лепне..Но мисля да не излизам вече с нея...било каквото било тя ме използва...Греша ли?Гаджето ми е единствения ми приятел ....Добре, че е той...Обичам го толкова много, но незнам понякога искам да съм свободна, да правя каквото искам..........а той сякаш ми пречи..Страх ме е да не остана сама в този живот ;(Кажете нещо защото се чувствам много зле