- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов Съкс!!!
Може и малко дълго да се получи ,но за пореден път имам нуждата да излея всичко за да ми олекне поне малко.
Та случеят ми е следния : Ходех с едно момче ,харесвах го и още го харесвам,просто защото е себе си и не би се променил .Той е това което е дори и да има хора ,които не го одобряват.Именно това най ми хареса в него.
Мисля обаче че наистина за втори път след 10 месеца съм влюбена и не е просто харесване...само дето вече не ходя явно с въпросното момче ,защото той започна да се държи странно.Сърди ми се за малки неща,като му кажа че няма да мога да отида при него той спира да ми говори отново се инати.И въпреки това си го търпя.
Просто исках да съм с него и от самосебе си щеше да си покаже дали щеше да се получи нещо между нас или не.Сега обаче май дори и старото ни приятелство е загубено.
Малко объркано го написах ,но надявам се ме разбрахте.Та въпроса ми е : да му дам ли време ,ако иска да е с мен да ме потърси или да го оставя на мира и да не го търся повече.Пък каквото стане ....Гадно ми е и ми е трудно,защото точно в тоя момент имах много нужда от него![]()