.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Да ви питам за едни снимки:)

Трябва да направя от 3снимки - паспортни. Например снимам няколко на стената. И така да я умаля и да я пейстна да са няколко и после като отпечатам снимката, само да ги изрежа и да ги дам за паспорт. Но кажете как да ги умаля (3.5см на 4.5см). Без съвети за снимки в професионално фото,плс . Благодаря.

И имам още дин въпрос. Трябва да ида до Гърция. На 16, близо 17години съм, с чичо ми. Ако имам пълномощно, ще ми рябва ли паспорт. По-бързата процедура каква е цената?

Град
    Там,където се намирам
    Дори и да имаш пълномощно (което е задължително) трябва да имаш и паспорт!!!
    За другото немога да ти помогна,сорка

Гърция, доколкото знам е в ЕС(ССР)

Само лична карта?

Мега фен Аватара на machoka
    В Гърцлия влизаш само с лична карта, но ако нямаш 18 мисля че ще ти трябва пълномощно.
    А снимки за паспорт не съм убеден че туко-така можеш да си направиш у вас )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    В Гърцлия влизаш само с лична карта, но ако нямаш 18 мисля че ще ти трябва пълномощно.
    А снимки за паспорт не съм убеден че туко-така можеш да си направиш у вас )
    На практика може да си ги направи, но ще си проличи.
    Все пак във фотото работят, хора професионалисти, знаят от какво разстоние да те снимат, има специална светлина, поза и такива неща, но щом си е наумила авторката...
    Относно документацията-Да трябва ти нотариално заверено пълномощно, че родителите ти са съгласни да напуснеш страната.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    За снимките ти казаха,сега за Гърция..

Миналия месец пътувах до там,затова мисля,4е мога да ти дам достоверна информация:

1во.Не ти трябва паспорт-само с ли4на карта.
    2ро.Трябва ти пълномощно И копие от пълномощното.Не забравяй второто,защото е задължително..казвам ти го,защото накараха едно моми4е да слезне от влака и да търси ксерокс в 2 и половина сутринта на Кулата,за да си изкара копие.Затова не забравяй да си направиш предварително.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

За портретните снимки трябва да си осветена равномерно навсякъде и отзад да има едноцветен фон.
    С какъв фотоапарат ще снимаш?
    Не е лошо да викнеш някой приятел да те снима.
    Сложи няква хартия(1-2-3 пласта БЯЛА тоалетна хартия или обикновенна хартия за писане, ама да е чисто бяла - ти си прецени колко пласта трябват) за дифузьор пред светкавицата(само, ако е вградена) за да освети равномерно и не прекалено силно лицето ти.
    Преди снимката си избърши лицето с кърпичка, защото по тва време е топличко и може да ти е леко изпотено челото и т.н. и там се получава отразяване и снимката става кофти..
    Абе що не отидеш да си направиш една снимка като хората?
    И аз даже се снимам още във фото за такива снимки..
    То не е кой знае ква философия, ама трябва да имаш студийно осветление и хубав принтер, който да печата на фотохартия.
    Във фотошопа забравих как се правеха 4 снимки една до друга...

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    За снимките ти казаха,сега за Гърция..

Миналия месец пътувах до там,затова мисля,4е мога да ти дам достоверна информация:

1во.Не ти трябва паспорт-само с ли4на карта.
    2ро.Трябва ти пълномощно И копие от пълномощното.Не забравяй второто,защото е задължително..казвам ти го,защото накараха едно моми4е да слезне от влака и да търси ксерокс в 2 и половина сутринта на Кулата,за да си изкара копие.Затова не забравяй да си направиш предварително.
    Мерси. А ти си под 18, така ли

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Да ви питам за едни снимки:)

Цитирай Първоначално написано от juuuuu
    Трябва да направя от 3снимки - паспортни. Например снимам няколко на стената. И така да я умаля и да я пейстна да са няколко и после като отпечатам снимката, само да ги изрежа и да ги дам за паспорт. Но кажете как да ги умаля (3.5см на 4.5см). Без съвети за снимки в професионално фото,плс . Благодаря.

И имам още дин въпрос. Трябва да ида до Гърция. На 16, близо 17години съм, с чичо ми. Ако имам пълномощно, ще ми рябва ли паспорт. По-бързата процедура каква е цената?
    za 5 lv li si ili za tui kak shte izlezesh ?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    nz sry

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си