- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- за младите писатели клуб във варна
Ot4aiva6to e kak nikyde ne mogat da se namerqt klubove ili vyob6te da se organizira ne6to za nas, mladite, koito obi4ame da pi6em, bilo to proza ili poeziq. Kyde li ne se butah i koi li ne pitah no ni6to ne namerih. Togava onzi den edna jena koqto 4lenuva v literaturniq klub na vyzrastnite, mi predloji da osigurqt mqsto i vsi4ko neobhodimo, ako uspeq da namerq dostaty4no hora. Ako nqkoi se interesuva, pi6ete mi na cool_lightning@abv.bg ili napravo tuk vyv forumastra6no mnogo 6te se radvam ako ima jelae6ti i tova naistina se polu4i, moje da se organizirame po-dobre i da vyzrodim literaturata v Bylgariq
Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на кирилица!
If you're goin' through hell, your only option is to keep goin'...
Някакви изисквания да има?
Къде ще бъде този клуб ?
И на каква възраст ще бъдат участниците??![]()
![]()
Ami iziskvaniq nqma, edinstveno naistina da vi nosi udovolstvie da pi6eteOsven tova si mislq, 4e nai-vajnoto 6te e da se zapoznaem edin s drug, da sme pove4e hora... Za vyzrastta ne moga da postavq ograni4eniq, az sym na 17 godini no tova ne postavq nqkakvi granici
ti na kolko godini si ?
![]()
хей идеята звучи наистина прекрасно!..и аз обичамд а пиша и с удоволствие бих се включила..аама наистина е хубаво да се знае къде ще е клуба..иначе аз съм навита![]()
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
Ne e opredeleno kyde to4no 6te e kluba, jenata koqto se syglasi da mi pomogne s organizaciqta (v momenta mi predava, zamestva po literatura) predloji da e v u4ili6teto mi. Az u4a v 8ma gimnaziq, ruskoto, no vse pak trqbva da vidim dali na vsi4ki 6te im e udobno tam, moje da se ugovorim primerno za Orbita ili ne6to takovav ponedelnik 6te se razberem za mqstoto, ako imate predlojeniq, davaite gi
vse pak stava duma da si organizirame na6iq si klub
![]()
ее стига бе..и аз съм от рускотохех.. може и да се познаваме
имаш ли скайп?..моят е night_elf4e ако искаш ме намери :P
Аз съм навитак, само че ще мога само лятото, защото не съм от Варна, но предполагам няма да навреди да се включа за 1-2 седмици. Пиши тука ако има някакво развитие![]()
а ти от Варна ли си?..и ако да навит ли сиПървоначално написано от amatorium
![]()
Ami ot Varna sum, no trqbva da vidq koga shte sum vuv Varna. Inache nqmam nishto protiv.Първоначално написано от нощно елфче
Eating isn't cheating - Arnold
Takaaa zna4i, govorih za mqstoto i mi kazaha 4e sa zapo4nali da go urejdat no smqtat 4e 6te stane nqkyde kym 12ti uli (kak sa si izbrali to4no taq data, ne mojah da razbera, no do kraq na u4ebnata godina sys sygurnost nqmalo kak da stane, za6toto bili prekaleno zaeti)... Iskate li da opitam da izdeistvam nqkakvo vreme v mladejkiq dom? da se syberem nqkoq po blizka sybota ili nedelq pone da se zapoznaemFacelessman, nqma nikakyv problem da se vklu4i6 dori i za 1 den, samo dano da se polu4i
![]()
aми пробвайа ако искате да си поствате прозата : www.voxpit.com -един от моя клас го направи тоя сайт
доста е добър
![]()
![]()
ее супер..значи лятото ще си имаме клубиначе за Младежкия мисля че е ПРЕКРАСНО място
ако успеем ще е супер..ако имаш нужда от помощ казвай!
![]()
аз мисля да си набележим един ден и да се срещнем ..да се запознаем кои сме![]()
...
там съм...ама я обясни за незнаещите.. къде е това читалище![]()
Dobre, syjalqvam, dosta pribyrzano reagirah... Kogato stanat ne6tata, togava, vzeh 4e naistina povqrvah 4e ne6tata sa ot prosti po-prosti... Davaite i drugite idei, samo sys sedene kak da stane...
Аз пристигам във Варна, ако сте още навите да се сберем(я на кино или на по бира ) пишете тука. И автора на темата да се изкаже стана ли нещо с клуба или не.
И аз искам!Ако решите нещо съм навита да се пробвам.
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪