.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Приятелят ми ме притиска ...

Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ...

Re: Приятелят ми ме притиска ...

Цитирай Първоначално написано от lilenceto
    Здравейте .. Пиша във форума,защото вече буквално се чувствам между двете стени ... Та на 15 съм и ходя с приятелят ми от 6 месеца,а той е на 17 .. Първите три месеца от връзката ни всичко вървеше перфектно,докато той не започна с намеците си да правим секс.Девствена съм и много пъти съм му казвала,че не искам да бързаме ..просто малко да изчака .. Той уж проявяваше разбиране винаги,до следващия път - Мила,хайде де много ще ти харесаІОбещавам ти че няма да болиІ Ще съм внимателенІ и т.н. Не,чее му нямам доверие просто ми трябва малко време ... А напоследък си мисля,че той е с мен само заради секса ... Връзката ни буквално се разпада,задради това,че го държа на сухо.Вярно,че е момче и знам че му се иска много ... но наистина не знам..Понякога си мисля да го направя колкото да закрепя връзката ни .. Наистина го обичам и не искам да се разделяме... но буквално в момента се чувствам притисната и адски притеснена .. Плс помогнете ми ...

ако и той те обича ще изчака колкото време ти е нужно на теб,ако ли не тогава няма смисъл,ако е така както казваш,че той иска само секс от теб!!!ако си сигурна,че е така,какво още правиш с него???

НЕ го прави за да закрепиш връзката. Първо, не си чак толкова голяма за секс. Второ, ако го направиш само заради това ще съжаляваш. Трето, като цяло щом не си готова, недей. Той ако е толкова загорял да си търси друга, ако не - да те изчака, докато сама го поискаш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Еми ако искате се разделете .. аз ходя с момче 2 години по-голямо и вече стана 11 месеца го държа.. приказвали сме много , но съм малка и той не иска да ме насилва. . .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Инкогнито
    Кажи му да си прави по 4-5 "ръчни" на ден и няма да те закача

Мега фен
    ако е с теб само за секса ( което май е така) няма начин да го задържиш. ако му се пуснеш, ще му омръзнеш и ще те зареже. ако не му се пуснеш, най вероятно ще му писне да те моли и пак ще те зареже. може би е най-добре ти да го зарежеш и толкова

Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Кажи му да си прави по 4-5 "ръчни" на ден и няма да те закача
    да ама секса си е секс,ръчното си е ръчно,нали?разлика огромна!

Баси педала е тоя, заразвай го
    Streetball is my job!

Град
    Shumen
    Ako priqtelq ti te razbira moje bi nqma da e zle da pomisli nad vsichko i che ako te pripira nishto nqma da stane.Nai se draznq na takiva....Samo da ti mrynkat i da te pritiskat znaqt.Emi OK obqsni na picha che prosto ne si gotova i nqma da go napravish dokato ne pojelaesh...Veche si e negov problem ako ne jelae da pochaka i togava mainata mu.Kakvo shte zagubish max ot cqlata rabota? I 1 sex maniak mai taka izliza.....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Недей бе, мила. Ако го направиш сигурно (макар и малко) ще чувстваш че си издевателствала над себе си (предала си се).. Не искаш, не правиш. Той да го духа.
    Нетактично е, не ти влиза много в положение. Тъп е, макар че май се прав и на миличък "О, ама много ще ти хареса".
    Просто му отказвай. Той като се махне ще видиш що за стока е.
    А по-добре направо си го режи де. Ако ще ви е напрежение връзката и само ще мислиш "кога да му пусна" и ще изпитваш притеснения защо не ти идва тва желание по-скоро, докато той уфка, пъшка и чака.. бе не знам, ама не си готова, затва недей..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    http://www.teenproblem.net/s/1563.html Виж това и темите,които са вписани вътре и после ми говори дали си заслужава да спиш с него...Може да си на 15,но работата е същата.

Мега фен
    А мислила ли си за свирка?

Град
    не е установено още :]]
    Ако той те обича,както казва,няма да те притиска.Секса не е най-важното нещо,за да съществува една връзка.И не го прави,за да я закрепиш,аз направих тази грешка,и сега ме е срам от себе се,като се сетя.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Излишно е да ти казвам, че би постъпила изключително глупаво, ако правиш секс с приятеля си само за да "запазиш" връзката ви.
    Преди всичко трябва да държиш на принципите си и на достойството си, а не да се унижаваш за да угодиш на момче, което не те уважава, а постъпва егоистично заставяйки те.
    Сама можеш да си направиш изводите, каква е причината да е с теб и до колко перспективни биха могли да бъдат отношенията ви.
    Секса принципно е изключително важен за една връзка, но само в случай, че и двамата искат и преди всичко са готови да се отдадат един на друг.Секса не е саможертва, секса не е унижение, секса е нещо твърде специално, още повече първият път, ти не се чувстваш готова и не искаш да бързаш-вземи се в ръце и сложи порядък, иначе само ще страдаш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ne go pravi ..ako naistina te obi4a 6te 4aka ..razbira se ..seksa e mnogo vajen za edna vrazka toi e vi6a forma na blizost mejdu dvama vlubeni i pokazva tolkova lubov..abeee....no kato ti ne si gotova za tazi kra4ka ne go pravi obqsni mu i ako toi prodaljava da nastoqva i ne proqvi razbirane..(vapreki 4e vseki muj si ima nujda ot seks) ..zna4i nastina ne te obi4a i ne si struva ..da si s nego
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Благодаря за съветите .. Както някой по-нагоре беше казал за алтернативата да му правя свирки - аз съм му правила ..Орален секс си правим ..Просто вече и това не му стигна явно ...не знам,не разбирам. По принцип е супер разбран човек и много държи но мен.Правил е толкова много за мене,винаги ми е помагал...винаги ми е бил упора във каквоот и да е и винаги е бил със мен независимо от това какви решения съм вземала. И сега изведнъж не мога да загубя всичко това ей така..разбирате ли ... наречете ме глупава,но той е единственият на когото му пука толкова за мене ... И като се замисля и за това .. вече наистина не знам ... Още повече се обърквам ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Благодаря за съветите .. Както някой по-нагоре беше казал за алтернативата да му правя свирки - аз съм му правила ..Орален секс си правим ..Просто вече и това не му стигна явно ...не знам,не разбирам. По принцип е супер разбран човек и много държи но мен.Правил е толкова много за мене,винаги ми е помагал...винаги ми е бил упора във каквоот и да е и винаги е бил със мен независимо от това какви решения съм вземала. И сега изведнъж не мога да загубя всичко това ей така..разбирате ли ... наречете ме глупава,но той е единственият на когото му пука толкова за мене ... И като се замисля и за това .. вече наистина не знам ... Още повече се обърквам ...
    Допускаш грешка.Да той може да прави страшно много неща за теб, но това не му дава правото да те притиска , да те насилна дори, да те увещава колко внимателен и нежен ще бъде.Просто трябва ти сама да го поискаш, а не той да те навива.Ако успее да го направи, след време ще съжаляваш и не защото, той не е бил точният човек, а зощото си изневерила на самата себе си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Приятелят ти е тъпанар. Остава да ти каже "Или правим секс, или сме дотук." Баси. Въобще не се чувствай притисната в стената. Щом толкова е започнал да вие за секс и те 'убеждава' да го направите, не мисля, че има кой знае к'ви чувства към теб. А като няма и не е готов да те чака... прав му път. За такива кретени пък най-малко трябва да съжаляваш. А занапред колко ще срещаш още... апфф...

И си в голяма грешка, ако си мислиш, че той е Единственият. Има милион такива 'Единствени'.. въпросът е да ги срещнеш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Там, където е сърцето...
    В никакъв случай недей го прави само от страх че ще те остави! Ако те обича ще чака колкото е необходимо. Ако те остави ще си проличи всичко. Щом не си готова не го прави, защото после ще съжаляваш!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

mm..

razbiram te za kakvo govori6 s priqtelq mi hodim ot 3 meseca i se pritesnqvbam da ne zapo4ne.. za6toto zapo4va da pravi nqkakvi mijavi opiti.. mislq 4e ne trqbva da te kara.. trqbva da si sigyrna v tova.. vse pka e seriozno re6enie mislq 4e naistina trqbva da si gotova.. ako ne si gotova nqma smisal.. da go pravi6 prosto za6toto toi iska.. 6te s1jelqva6 govori s nego kaji mu 4e naistina ti trqbva vreme dano da te razbere..

Град
    в мислите му
    Виж са 6 месеца са доста дълго време.
    Първите три месеца си е траел. . . което е похвално.
    Връзката ви наистина може да се разпадне от липсата на секс, най-вече защото ще иска други.. ще си иска от други. Ще търпиш ли?
    В момента си объркана, защото те притиска и не искаш да му пускаш, за да не се окаже, че е било само за ебането, това е нещото, което те спира според мен.
    Припомни си началото, припомни си кой е той като изключиш моментите, в които си иска секс.
    Задай си въпроса, дали ще му дадеш заради това, което е, а не заради връзката ви.
    Той девствен ли е между другото?
    ПП: Стига романтични истории тип "ще чака колкото трябва". Той не е на нейните години, предполагам не е и девствен. Ако е, ще чака та ще пита има ли още.

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Мацка, най - важното е да се чувстваш добре, ако мислиш, че ще се чувстваш по - добре, ако не го направиш - не го прави.Щом си се разколебала, дори за миг, според мен не трябва да го правиш.
    Това е твоят живот, твоят първи път, твоето тяло.
    Недей да угаждаш на някакъв си льольо, само защото му се ебе.
    Успех!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ако е с теб само за секса ( което май е така) няма начин да го задържиш. ако му се пуснеш, ще му омръзнеш и ще те зареже. ако не му се пуснеш, най вероятно ще му писне да те моли и пак ще те зареже. може би е най-добре ти да го зарежеш и толкова
    Т'ва беше добро ... Съгласи ме Нормално е вече за 17 годишните да го искат от 14-15 годишни щото знаят, че ще им се дадат защото и на тях им се иска... Недейда падаш на нивото им
    След седмата бира всички са еднакви!

Зарежи го, и да спиш с него, само за себе си ще мисли.. и от секса няма да си доволна много.. така мисля.

Град
    Etropole

am ako go obichash i smqtash che ne samo zaredi sex-a shto da ne mu pusnesh am ako e obratnoto prosto go reji
    Auspuh ...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си