- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми ме притиска ...
Абе момиче АКО ТОЙ БЕШЕ С ТЕБЕ САМО ЗАРАДИ СЕКСА ДОСЕГА ДА БЕШЕ ТЕ ОСТАВИЛ! ти си на 15 той на 17 ходите 6 месецааааа нормалноооо да иска...а ти не го ли искаш ... се пак нали го харесваш или обичаш там както му казвате вярваш му..приказвай с него...за да не стане пак ти да му пуснеш за да спасиш връзката ви пак той да те остави поради други причини и ти след тва да се депресираш..защото често на момчето който ти е бил първи не се забравя има ест изключения (като мене) Например аз нямах 15 още той на 17 на 2рия месец му казах айде ела у нас и ко ок .. накрая на другия ден щях да го зарежа ама се отказах и го зарязах 2 месеца по късно хахах така че живота е странно нещо всичко ти решаваш ..но знай че ако му кажеш :`не`.. той едва ли ще иска още да е с тебе..защото за момчетата най голямата привилегия когато си хванат сериозна приятелка е че имат с кого да се ебат .. а ти като не му даваш той изглежда като пълен кретен (сам пред себе си) а това че те е изчакал половин година само по себе си говори много и трябва да го оцениш малко момчета биха го направили! Ако не искаш да го правиш тогава няма вече и да си с него , но пак не бива да го правиш само заради него а заради вас двамата и заради себе си защото той е само едно момче и така или иначе ще си отиди някой ден...
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..