- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- вечерен час
Проблемът ми при мен беше, че майка ми разбра, че пуша трева. Тогава ми забраниха да излизам от нас, ходех на даскало и се връщах. Седях си у нас, чистех, готвех... Доброволно си дадох телеофна и лаптопа, земах само част от джобните (по принцип ми дават по 10, аз земах около 2, останалите ги оставях на масата). След седмица започнаха да ме пускат да излизам по малко с приятелите от класа ми, разделих се с тогавашното ми гадже, което наште не удобряваха. Ако ми поставеха вечерен час се прибирах 5мин по-рано. Спрях да пия, правеха ми тестове, имах по-добри оценки...Първоначално написано от LoLLyPoP*
Това е общо взето.![]()
Първоначално написано от Psychopath*
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Абе не може да е до 8 часа!!! Аз бях чула някъде че е до 10 независимо от сезоните.
Non musique - non vie!
майка ми си има нов приятел от некой месец и вече ми няма такова доверие нз 6то и само ме пита къде съм с кой съм и некфи такиа и мн се дразна преди не бе6е така преди тоа си довлече задника ама колкото и да и гожора никой не ме слуша
аз от 2 3 до 23 24 сам по кафетата и нищо не ми казват
![]()
БеЛоТо Им ПоКаЗа ТъМнАтА СтРаНа
и аз така ама нз кой го спазва тоя законПървоначално написано от maigeri08
![]()
And everyday when the knife in my back starts to twinge n' turn,
My eyes are catching fire and my heart starts to burn.
A foot away from you is like a bit closer to heaven,
Then again it's like being needled 24/7
И аз съм такаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Дааа закони глупости с приятели съм минавал в 22:30 -23:00 на един булевард покрай чингета и 1 думичка не ни казаха ...
Glory,Glory Manchester United!!!
И на мен лично полицай ми го каза че лятото е 23:00 ... А колкото до законите глупости...Наще не ми казват нищо прибирам се 5-6 от дискотеки...В другия град където уча една нощ спахме на вън и беше уникален студ и пак нищо не казаха ... Просто има някой които искат да се заяждат![]()
Има го като "закон" само дето е налаган от родителитеЕми зимата ми е до 22 часа а лятото до 00.00 някъде
Мразя го товаааа
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
т0чн0 тъй си е.... смешни хора...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]
М0ляяяяяя???? Аз тогава излизамПървоначално написано от cherinka
нямам вечерен час но съм си в нас не по-късно от 23.30 ама какво е тва в 20 часа ?!?!?!?!?
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Прибирам се когато си искам,отначало ми се правеха,вече нищо не ми казват
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
не ги ли е срам 20.00 има слънце още
![]()
![]()
Some girls are just born winners !
ами лятото часът е до 22:00
а зимата до-00:00,по закон!!!
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Първоначално написано от v3nItoO
зимата те пускат до по-късно от лятото
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
20.30 - 21.00 ми е вечерния час. Какво да правиш... Все пак съм на 13...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
мии аз зная че лятото е до 22;30 а зимата до 21;30 нещо такова беше май ..
мен след една екскурзия баща ми каза : Ми ко ти преспа една нощ навънка и отвърза сенджира Само гледай да не ми водиш снаха в близките месеци![]()
![]()
и от тогава нищо не казват
![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
Вечерният ми час се вписва някъде между 22:00, 22:30, ама аз почти винаги закъснявам..![]()
И ми правят известни проблеми относно тея ми прищевки, ама какво да правя.. аз не мога да съм точна.. или твърде рано, или съм закъсняла, обаче никога навреме...
You are broken, I can fix you...
Чл.45 от Закона за закрила на детето
(2) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Който допусне от 22.00 ч. до 6.00 ч. без придружител дете, ненавършило 16-годишна възраст, в управляван от него търговски обект, се наказва с глоба или имуществена санкция от 1000 до 2000 лв.
(3) (Нова - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Родител, който в нарушение на чл. 8, ал. 3 не придружи или не осигури пълнолетно дееспособно лице за придружител на детето си, ненавършило 16-годишна възраст, след 22,00 ч., се наказва с глоба от 100 до 300 лв. за първо нарушение, и от 300 до 500 лв. при повторно нарушение.
Моя вечерен час е докато се стъмни и го казвам с гордостда бе срма ме еD:
както и да е ама верно вече е до 8..но не мисля че някой го спазва..пък и куките са мн смотани..не правят проблеми....дори каот ме виждат с бира и цигара в ръка :X![]()
Моя е до 23:30 ..![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?