- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само да ви споделя как се чувствам. :shoked:
Моя непроблем е, че от месец насам всичко ми е доста безразлично...
Нито ме интересуват тези, които си падат по мен, нито ме интересува последното ми негадже, което отиде да работи във Варна и си живурка с ноата си женичка, и се ебат и си се радват един на друг и нито ми е званял дори да ме пита как съм, нито нищо. Нито една стрела няям от него. Откак замина съм му пратила 57 смс-а и съм хфърлила поне 30лв. за да му се обаждам, а той кво - КУР! Ама иначе като си беше тука му беше много хубаво с мен, нали. И ми говореше как сме родени един за друг, как никога не е срещал момиче като мен, колко съм била страстна и прочие. И кво стана? Замина, срещна няква долнопробна малка мастия и мен все едно не ме е имало. Като си дойде за два дена, ме потърси. И аз тъпата се затичах веднага при него, без да се усетя, че просто му се ебе на човека. Ама не го огря. Имах желание, но не го направих.
Чак сега си давам сметка, че с тия 30 леа можех си купа едни обувчици, които си харесах преди седмица. ама както и да е. Преживях го.
Та, мисълта ми беше друга.
Че в момента някак си съм в някъв застой.![]()
Нито мисля за момчета, нито кво да правя завбъдеще със себе си, нито нищо.
Най-много ме вълнува да се забавлявам с приятелите ми, да си почивам вкъщи през деня на климатика на дивана на баща ми, и да си прекарам адски добре това лято, че отдогодина с даскалото ще се мъча много, защото искам отличен успех и ще трябва да се ограничавам в някои неща.
Абе, деда знам, никога до сега през живота ми не съм се чувствала така... нито рев за никого, нито щастие с някого от противоположния пол.. някъв айляк ми е сега.. супер разпуснато.. дори за секс не мисля![]()
![]()
![]()
![]()
И странното е, че не знам на какво се дължи.
Отегчение, според мен. Почини си от тия мъже... и си купи обувчиците))
И за втори път, във втора тема... Моля те кажи ми какво значи "I znaj, da najludje je srce sto u prazno kuca - NITI BOLI, NITI VOLI I NE OSECA.."![]()
Животът е адът описан в Библията!
И мен ме е завладяла апатията, ама ми казаха, че след време тряало да се оправя... чакай и ти с мен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В онази на тузаро пуснах пост какво означава.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Много, много, много благодаря!Първоначално написано от cherinka
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Emi...Da zabelqzala sym mnogo hora imat takiva periodi.Kakto ti taka i az sega se chustvam po takyv nachin...Nqkakvo takova stranno i ne znam tochno na kakvo se dylji.No minava vsichko.A za tozi tvoq...1 maina i tolkova.sama vijdash che e egati zadnika s izvinenie.Ne mu se potdavai!!!Nameri si nqkoe novo momche koeto shte te ceni i uvajava.Haide uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ама нееееееее!
Защо ми казвате, че ще отмине.
Не искам да отмине!
Супер готино ми е така!
Нямам никви проблеми, всичко изглежда по-леко (всъщност никак не изглежда) ...
Щеше да е хубаво след всяко предателство, след всяка раздяла, след всяко огорчение този период да идва възможно най-бързо, за да се оттърсим от лошите чувства и помисли.
Боже, толкова е хубаво всичко, че не ми се иска да свършва никога!![]()
И аз съм така,отначало сякаш всичко ми беше скучно,но сега разбирам,че все едно ми е паднал тежък товар от гърба.Ходя си на работа...преди ми беше уморително сега като съм си бавна спокойна,не ми пука дали ще ми викат,дали ще се бъзикат и ще се сърдят...Готино е
Ами според мен след време ще ти мине.Пожелавам ти да си намериш няное добро момче което найстина да те заслужава.![]()
![]()
Ако не искаш да свърши, няма да свирши. Наистриня приятно чувство - апатия. Само внимавай... може да се случват големи пробеми, които просто минават покрай теб, но понякога някое малко камъче може да преообърне колата.
И аз бях така ;( Обаче бях така доста дълго време... и в един момент, започна пак да ми пука... докато не срещнах човека.. сега съм направо... но ако стане това което не искам мисля че ще изпадна в една такава апатия от която няма да има излизане или ако изляза кои знае какво трябва да ми се случи![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00