.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Просто...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

Просто...

Просто искам да кажа,че обичам някой адски много,може би ще прозвучи адски тъпо,но дори не сме се виждали.В смисъл чатим си вече половин година и сме адски добри приятели.Знам,че любов едва ли ''идва'' само от чат,но все пак може да разбереш от началото с какъв човек си говориш и прочие.Просто не мога да чакам 1 Юли 2009,нз как да го кажа ще напрао сърцето не ме заболява или нз кво ама някво странно усещане когато си помисля.Нз ще видим другата година(нз как ще го дочакам тоя момент),дано стане нещо в смисъл най-добри приятлеи,защото повече от това едва ли ще станем (Германия е далечко).Мисля,че такова чувство до сега май не бях изпитвал...направо да се разрева от радост.

съжелявам,но наистина ми звучи тъпо...

Град
    Къде ли не
    ХАха знам ама все пак не може да притъпиш чувствата си :/

Град
    не е установено още :]]
    кофти е самата ситуация,щото ти си прецакан...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от spiderka
    кофти е самата ситуация,щото ти си прецакан...
    Права си,но поне ще се виждаме всяко лято за по няколко седмици.Пак е нещо.Дано нещатата вървят така както сега до др лято и всичко вече ще е адски добре.

Много ми е ддз като си помисля :*(

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    На днешно време километрите няма значение, заради всички тези мобилни, интернет комуникации и прочие.
    Тва, че единия от двама ви е в Германия лошо нема.
    Дай Боже да сте много щастливи след време и да имате 5 деца и да остареете заедно с бастуните.

Град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Дай Боже да сте много щастливи след време и да имате 5 деца и да остареете заедно с бастуните.
    Трудно,ма се пак...Колкото и да е,километрите са си километри.Това не би била една пълноценна връзка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Трудно,ма се пак...Колкото и да е,километрите са си километри.Това не би била една пълноценна връзка
    Абе, цитирах госпожата ми по Литература, бе!
    Километрите нищо не значат на днешно време!
    Мога да го напиша още веднъж, та да станат три пъти за щастие и много секс.

"Километрите нямат значение на днешно време"
    Тва е тезата, а доказателствената част на госпожата ми не я помня
    Смисъл, мога да го кажа с мои думи, ама ще прозвучи много глупаво, пък госпожата по по-интелигентен начин го каза.

Град
    Къде ли не
    Еми да така си е все пак.Но нали знаеш,разврата е около нас....та знаеш ли от къде ще се появи някой келеш....

Нз с бъдещето ще се види.Чакам още малко да си навърша глупавото пълнолетие и айде бай. Както казах ако всичко върви наред така до др лятото."Титлата най-добри приятели" е в кърпа вързана...

нз просто имах нужда да споделя

Град
    Абе, цитирах госпожата ми по Литература, бе!
    Километрите нищо не значат на днешно време!
    Мога да го напиша още веднъж, та да станат три пъти за щастие и много секс.

"Километрите нямат значение на днешно време"
    Тва е тезата, а доказателствената част на госпожата ми не я помня
    Смисъл, мога да го кажа с мои думи, ама ще прозвучи много глупаво, пък госпожата по по-интелигентен начин го каза.
    Ма аз му се кефим на тфа,беее леле ужасТ

Град
    Къде ли не
    Уффф защо,не искам съм толкова влюбен :*(

Поредната вечер в мислене върху това до 5.30 сутринта :*('

Сори,че ви занимавам с моите глупости ама......

Град
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Уффф защо,не искам съм толкова влюбен :*(

Поредната вечер в мислене върху това до 5.30 сутринта :*('

Сори,че ви занимавам с моите глупости ама......
    споко,бе не ни занимаваш,ние кфо да дремем и ние до 5??

Град
    Къде ли не
    Общо взето може би ситуацията е още по-деликатна,но не е за споменаване тук(не че е кой знае кво ама нагласата на общ. е такава,че...).

Просто ще умра за този човек.

Град
    чакай бе да не е мъж??

Re: Просто...

Просто искам да кажа,че обичам някой адски много,може би ще прозвучи адски тъпо,но дори не сме се виждали.В смисъл чатим си вече половин година и сме адски добри приятели.Знам,че любов едва ли ''идва'' само от чат,но все пак може да разбереш от началото с какъв човек си говориш и прочие.Просто не мога да чакам 1 Юли 2009,нз как да го кажа ще напрао сърцето не ме заболява или нз кво ама някво странно усещане когато си помисля.Нз ще видим другата година(нз как ще го дочакам тоя момент),дано стане нещо в смисъл най-добри приятлеи,защото повече от това едва ли ще станем (Германия е далечко).Мисля,че такова чувство до сега май не бях изпитвал...направо да се разрева от радост.
    Въобще не е тъпо мой човек и аз съм в почти същото положение сами че от година и половина.... Иии другата седмица най-накраъ ще се видим за пръв път и ще правим всичко което някога сме искали да правим заедно а не сме биле заедно предпологом че чувството ще бъде неописуемо

P.S. izvinqvai ako sum se oburkal ama ne razbrah dali si momiche ili momche
    You just got to love this guy ! Celldweller (Klayton) http://www.myspace.com/Celldweller

Най-добрия от най-добрите!

Град
    Къде ли не
    чакай бе да не е мъж??
    Е ти пък вече

Нито е зле,нито е някво грозилище,нито,нито,нито

Град
    Къде ли не

Re: Просто...

Цитирай Първоначално написано от Celldweller
    Въобще не е тъпо мой човек и аз съм в почти същото положение сами че от година и половина.... Иии другата седмица най-накраъ ще се видим за пръв път и ще правим всичко което някога сме искали да правим заедно а не сме биле заедно предпологом че чувството ще бъде неописуемо

P.S. izvinqvai ako sum se oburkal ama ne razbrah dali si momiche ili momche
    Момче

Еми да както казах има време.До др лято - вече ще е минало година и половина,ест ако всичко е наред де и при срещатата ще се опознаем повече и така...

Мноог...ддз.... вече взех да правя планове(не някави перверзии и т.н) пък има още толкова много време

Град
    Къде ли не
    А иначе няма да крия,че съм и мечтал и за по-така ама това бледнее пред това,което наистина изпитвам ... ддз

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    На днешно време километрите няма значение, заради всички тези мобилни, интернет комуникации и прочие.
    Тва, че единия от двама ви е в Германия лошо нема.
    Подкрепям я.

Мега фен Аватара на koalka
    За мен не може да има любов(истинска!!) през чат, ама в никакъв случай...Може да се разбирам прекрасно с тоя човек, да си говорим, да има тръпка, желание да се видим, но нищо повече.
    Да не говорим, че на един от двамата може да му омръзне до 2009-та, а да не говори като се видите - дали всичко ще мине добре?

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    За мен не може да има любов(истинска!!) през чат, ама в никакъв случай...Може да се разбирам прекрасно с тоя човек, да си говорим, да има тръпка, желание да се видим, но нищо повече.
    Да не говорим, че на един от двамата може да му омръзне до 2009-та, а да не говори като се видите - дали всичко ще мине добре?
    Права си и аз от това се притеснявам.Че много се превързах към тоя човек и как ще мине срещата с него.
    Но сега като се замисля не виждам нещо лошо,че да се провали тази среща де.И двамата го желаем.Пък и с всеки изминал ден ''чат'' връзката ни става по - открита и откровенна.
    Знам,че звуча глупаво,но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си