С две думи:
В последните дни осъзнах,че съм би.
Признах на повечето си приятели вече.
Не се страхувам и тук да го направя,не чи ми пука де!И не че на някой ще му пука де
Явно любовта не се крие само в срещуположният пол!Не съм гей,не съм емо,не съм психо,не съм ???,не съм ???...!!!
Ааа и 100% ще има някви изперкали коментари и тъй като не ми се отговаря на всичко,ето го отговорът ми за по-напреде:
![]()
* виж червеният бутон!
Aйде със здраве и яко лято![]()
4estito=)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Благодаря.Не ние си избираме какви да бъдем![]()
![]()
Да, но вие го осъзнавате.
Има много, които не го признават дори пред себе си,
камо ли пред по-широк кръг от аудитория.![]()
Еми аз 1 година се лъгах,но просто го приех тези дни и това е.Пък и вече от месеци не слушам хорските дърдании,така че на който не му харесва да върви да си духа супата и това е.Живея си живота.
A иначе имаше и причина защо го приех де.И женска и мъжка...
Иначе не казвам,че съм горд де ама това си е реалността все пак.
Е по-добре да си горд със себе си, отколкото да се срамуваш.![]()
Напълно си права!Жалко,че почето не са като тебе...много жалко
![]()
Ако всички са като мен,
няма да има пред кого да се докажеш.![]()
ЕЕ кво толкова дали ще го фкараш ф женска или ф мъжка дупка кефа е един и същуспех
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
и ако не беше червения бутон накрая..щеше да е супер...иначе бравоно предполагам че сега ще тие по трудно да си намериш половинка?
Cruel Intentions
Секи е нещо.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ако неизбираш ти какъв да бъдеш кои го избира ?Първоначално написано от petet
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Az sashto sym Bi i ne me e bilo sram da go kaja nito pred priatelite mi, nito pred foruma. Ima mnogo hora, koito biha se opitali da te nakarat da spresh, che e bolest i kakvi li ne oshte gluposti, no jivota si e tvoi i si go jiveesh, taka kakto tvoeto vytreshno Az povelqva. Ne iskat da gi opoznaqt, zaradi podobna glupost. I chast ot tezi, othvyrlqni hora se opitvat da go potisnat zaradi tova i stradat, az ne sym ot tqh, evala che i ti ne si.
Първоначално написано от swords1010
еее не можеш да се родиш обратен![]()
тфа става в последствие ..
просто разбраш 4е ти харесват пове4е хората от твоя пол![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Това се получава през пубертета,когато хормоните се объркат,т.е.има повече влечение,към същия пол,нещо като болест...но в това няма нищо лошоПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Rajdash se takyv. Svyrzano e sys spermatozoidite i qicekletkite, koito go syzdavat, no ne moga da go obqsnq taka, che da me razberete. No sys sigurnost znam, che e vytreshno useshtane i se rajdash s nego. No v nikakav sluchai ne e bolest!Първоначално написано от TinkerBeLL ;
Естествено, че се раждаш такъв.
Не се "става" гей (или би).
Иначе не трябва да се гордееш с това, че си Би, а с това, че си го признал пред себе си. Това е най-трудната стъпка, след това всичко си идва на мястото с времето.
И все пак недей да бъдеш 100% сигурен, докато не спиш с мъж, защото не е изключено да има и объркване - винаги го има като вариант.
ПП: Не говоря на изуст![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Въпрос на избор е дали ще говориш свободно за сексуалната си ориентация или пък ще предпочетеш да си инкогнито пред обществото в това отношение.
Както казаха вече, просто се раждаш такъв, тоест не зависи изцяло от теб дали ще изпитваш влечение към същия като твоя пол или не.
Ето защо е глупаво, когато се правят пропаганди срещу хомосексуалистите-излишно е, не можете да обвинявате някого, само защото е различен!
Набийте си го веднъж завинаги в мозъците, спрете със спекулациите и с това да се правите на големци като подчертавате хетеросексуалността си.![]()
Аз мн се радвам на хора,които не се притесняват от своята сексуалност...аз немога да кажа че съм би ,но понякога ми се иска да го направя с момиче...и кой знае може някой ден да стане тфа![]()
Чакай бе,кой ти е казал,че ще /и че искам да вкарвам в мъжка?!Първоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
Един сексуален контакт с момиче, не те прави автоматично бисексуална.Първоначално написано от Girlicious
![]()
pxapaxpap koi izbira ako ne ti be bog li q se raskarai veПървоначално написано от petet
Сега се сетих една част от едно интервю с Пинк
Еми ето ме и мене.Най-лесно с това се описвам.
Лезбийка ли си?
Тя: "Аз съм трисексуална.Отворена съм за всичко.Искам да опитам всичко поне по веднъж".![]()
Още в утробата през 4-тия месец се определя с каква сексуална ориентация ще бъде индивидът.Първоначално написано от xaxa
mindscan