Ох не ми се слуша изобщо 14 годишните ти изказвания!Първоначално написано от xaxa
Ти си мислиш,че хората с гей или би ориентация искат да са такива ли?Не може да вървши срещу съдбата си или там каквото ти е предопределено!
Не бързай и аз мислех,че съм хетеро ама съм би.Нищо не е на 100% (камо ли хетеросексуалноста)!!!
ем освен да ти кажа честито ти сам си преценяваш само че след време да не стане така да съжеляваш![]()
По-скоро ще вървиш срещу природата си, ако се противопоставяш, само защото знаеш, че живееш в нетолерантно общество.
Съдбата зависи от житейският път по който поемаш, а не по това дали си лягаш с мъже/жени.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от addicted2you
mindscan
Хмм какво искаш да кажеш?Сори,просто не мога да разбера.Първоначално написано от addicted2you
Осъзнал съм се,въпреки че 1 година не можех(защото не бях сигурен)/не исках.Сега както някой каза по-горе съм горд,че го направих и го приех,а не че съм Би.
Ъъъ, ледът почна да се пропуква...
Нали каза, че си би?!![]()
Да,благодаря,че ме поправи толкова точно.И изобщо благодаря за всичкоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
ti si bi a tq jena q sa oprai ve celuvai menПървоначално написано от petet
Да,защо?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Последното изречение...Първоначално написано от petet
![]()
ааа искам да кажа че съм горд както някой каза че си го признах пред себе си защото 1 година не можех и не исках а не съм горд че съм би
малко оплетено стана
сори за това
ti ve4e si gord pederast bravoПървоначално написано от petet
![]()
Мдам,благодаря,че ти ме определяш какъв съм.УТре може да ме определиш,че съм и няква нова порода сексуалност....аз се чудя що изобщо ти отговорям де!
Това с признаването, мисля че аз го казах, но както и да е.
Иначе-пак ти казвам, няма смисъл да се срамуваш от това, което си, само защото хората са консервативно настроени.Постоянно има дескриминация и ако беше само в сексуално щеше да е добре, но не е...
хаха-защо се заяждаш, нали не е почукал на твоята вратичка?
Естествено,от тебе черпя вдъхвновението си
xaxa-явно просто иска да изрази каквооооооо гоооооляяяямо хетеро ее
1vo nese zaqjdam pokazvam faktite toi kaza 4e e gord i po temata razbrax 4e e gey ?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
kvo da po4uka na moqta vrati4ka ti se radvai 4e ne e po4ukalo na tvoita
АБЕ ТИ ВЗЕМИ ДА МИ ПРОЧЕТЕШ ПО ВНИМАТЕЛНО ПЪРВОТО МНЕНИЕ КЪДЕТО ИМА ЧАСТИ,КОИТО ДОРИ СА ПОДЧЕРТАНИ,ВМЕСТО ДА МИ ЛЕПВАШ ЕТИКЕТИ!ИЛИ ИЗОБЩО АКО НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕЙ ИЛИ БИ,ВЪРИ СЕ ОБРАЗОВАЙ,ЧЕ ЧАК ТОГАВА ЕЛА ДА ПИШЕШ!Първоначално написано от xaxa
ОПРЕДЕЛЕНО АВАТАРА ТИ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТОВА,КОЕТО СИ ИЛИ СЕ ПРАВИШ,НЕ СИ ГОЛЯМОТО ХЕТЕРО...
И КАЗАХ,ЧЕ СЪМ ГОРД ПРЕД СЕБЕ СИ,ЧЕ ГО ПРИЗНАХ(КАКТО ЦВЕТИТО КАЗА!!!)!!!
ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ИЗОПЪЧАВАЙ ДУМИТЕ!
az sam nai golemiq xetero koito moje da poznava6 nqkoga.. nikoga nqma da predpo4itam m1jko ot kolkoto jensko nqma da ti4am sre6to biologiqta jivota si e tvoi kfoto iska6 si prai i nesam pravil opiti da te zasegna (sry ako s1m go napravil) i bqx pro4el na4aloto na temata ti ^^ be happy and dont worry \/Първоначално написано от petet
Не си ме засегнал,просто ме изнерви,че ми лепваш определения преди да си прочел по-внимателно постовете ми!
\/![]()
аз ти казах ти си преценяваш какъв да си обаче разбери че не всички ща приемат такъв![]()
Напротив, заяждаш се.Първоначално написано от xaxa
И пак казвам-каквото като е гей, нали не теб очаква.
Иначе, защо пък да се радвам, да ми е тъжно не може ли?![]()
Първоначално написано от petet
Хората днес не се влюбват в мъж или жена, а в човек. В резултат на това, броят на бисексуалните рязко нарасна. Привържениците на това сексуално направление често имат мъж и любовница или жена и любовник.
"Понякога ми е приятно да чувствам върху себе си тежкото и мускулесто тяло на любовника ми, да се подчинявам на волята на силните му ръце, а понякога ми харесва да притискам в обятията си тънка талия и да чувствам докосването на нежна женска кожа ", - така описва своите чувства бисексуално момиче в едно американско ток-шоу.
я само ми кажете би какво беше - лисбийка или полулисбийка т.е да харесваш и жени и мъже .. какво беше би .. аз мн ги бъркам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Извинявам се , ама какво е чуството? Смисъл като видиш някоя мадама не те вълнува ли? А като видиш някое момче те вълнуваобичаш да си бъркаш в ануса (прочетох тука 1 такава тема) или това за ануса не е никакъв критерии?