Евала... скоро ще видим теми като "горд съм, че изнасилих момиче" "горд съм, че убих човек" и т.н.
Няма с какво да се гордееш.. ако е трябвало да те ебат а не ти да ебеш нямаше да имаш патка между краката РАЗБИРАШ ли какво искам да ти кажа..
Но все си мисля, че е модерно да си педал и затва всеки на който не му връзват девойките ... аре да станем педали....
п.с. И аз не мога да си разбера кфо написахот жегата е!
Интересно,почти никой не напда момчето.Евала.Няма нищо лошо в това да си бисексуален...в крайна сметка всеки има правото да буде такъв,какъвто иска.Не може цял живот да живееш според чуждите критерии и да се съобразяваш кое е нормално и кое не.А и да си би не е да си ненормален.Просто хората са различни.Хубаво е,че има хора,които са достатучно смели,за да си признаят и да не се боят от чуждото мнение.А и не би трябвало да бъдат коментирани.
Така че единственото,което мога да направя е да те поздравя за смелостта ти и...бъди себе си.![]()
Честито!Евала,че си го признаваш и, че не го криеш \/ !Дано винаги да бъдеш себе си.
![]()
ЛИСБИЙКА хахаха! Мъж, който харесва и двата пола полулисбийка ли е?Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
mindscan
Не съм казъл такова.Би е да харесваш и м и ф.Аз лично сега си имам гадже ф,така че...нз...ти ме изкара гей...а в първият пост дори подчертах,че не съм ГЕЙПървоначално написано от spirtt
Еее по-точно не мога да го кажа.Първоначално написано от Kassu
И искам да добавя за всички заядливи че нито желая да ме лашкат,нито желая да лашкам м!!!ПРОУМЕЙТЕ ГО БЕ....
Нещата са по сложни от колкото излгеждат.Трябва да го изпиташ,за да видиш,че нещата се разминават на 100% от глупостите,които някакви мухали от обществото(пример - Владимир Расате) дрънкат!
Първоначално написано от Komar
Ще ти кажа,че нямаш никаква представа какво е би и че ИЗОБЩО не си чел постовете ми от предишните 2 страници,с които спорих с хаха (същото го каза и това).Както имаш и голяма разлика в представата между педал(гей) - би и че това.
Или с две думи:
Не съм гей (КАКТО НАПИСАХ И ДОРИ ПОДЧЕРТАХ В ПЪРИЯТ СИ ПОСТ)!
Не съм горд,че съм би,но такъв съм,горд съм както Цветито каза,че успях да го осъзная и да не го отричам!ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО-предишните 2 страници
Не съм казал,че искам да бъда ръган отзад или да ръгам м или от м!
И повярвай ми хич не ме ебът модните тендеции за сексуалност!
А за другите,благодаря![]()
Хаха ето защо и аз не можах да заспа до 6-просто си знаех,че се чудиш за мене.Първоначално написано от asdfrewq
![]()
аа ами не ми обръщай внимание на простутията аз ся разбрах че това е момче .. посмислих си че е момиче абе би е човек който харесва мъже и жени или само такива от неговия полПървоначално написано от preichetoy
обаче с всеки ден аз се обедавам че ставам се по-проста
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И по-неграмотна ^
pendelska istoriq
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
BI SI I 6O GOLEMA RABOTA I=SEKI SI E NEGO SI PERKAI MOI 4OVEK I I4 DA NE TI PUKA![]()
![]()
![]()
![]()
[/url]
Гей е момче, имащо увлечение към други момчета, докато би е и към момчета, и към момичетаПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Евала. Не бива и да те е срам. Аз също съм така, нито претендирам с това, нито пък се срамувам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ясно... до колкото съм разбрал.. принципите на "би" сексуалните са: Всичко дето мърда става за ебане ? ( и е от човешки произход )
Първоначално написано от Wrathchild
Сериозно ли?
Еее браво!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Petet всеки в себе си таи някакви чувства дори към същия пол.Въпросът е там кой ще ги развие.Ако са "напанеш" малко можеш да преодолееш тези наклонности.
Но все пак прави каквото искаш- на кой му дреме за твоята сексуалност![]()
Евала,че си горд със себе си....Давай живей живота си както си пожелаеш, все пак незнаеш какво ще стане утре.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Еми както вече написах отричах това 1 година пред себе си,но вече просто ми омръзна.Първоначално написано от nOTpeCeH
Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух)![]()
Мда при мене всичко е така.Живея си за момента,щото знам колко много пъти съм си мислил,че "утре също може",но като стане "утре",се оказва обратното: :/Първоначално написано от A_Loving_Girl
Е той е би, и нас може да ни ебеПървоначално написано от Komar
![]()