.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 219

Тема: Би

Евала... скоро ще видим теми като "горд съм, че изнасилих момиче" "горд съм, че убих човек" и т.н.

Няма с какво да се гордееш.. ако е трябвало да те ебат а не ти да ебеш нямаше да имаш патка между краката РАЗБИРАШ ли какво искам да ти кажа..

Но все си мисля, че е модерно да си педал и затва всеки на който не му връзват девойките ... аре да станем педали....

п.с. И аз не мога да си разбера кфо написах от жегата е!

Интересно,почти никой не напда момчето.Евала.Няма нищо лошо в това да си бисексуален...в крайна сметка всеки има правото да буде такъв,какъвто иска.Не може цял живот да живееш според чуждите критерии и да се съобразяваш кое е нормално и кое не.А и да си би не е да си ненормален.Просто хората са различни.Хубаво е,че има хора,които са достатучно смели,за да си признаят и да не се боят от чуждото мнение.А и не би трябвало да бъдат коментирани.
    Така че единственото,което мога да направя е да те поздравя за смелостта ти и...бъди себе си.

Би не е гей..
    И не означава, че иска да го лашкат у гъза..

Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    ОМГ ... и аз са чудя що неможах да спа снощи...чудех се дали си БИ
    Ша умра от смях..

Честито!Евала,че си го признаваш и, че не го криеш \/ !Дано винаги да бъдеш себе си.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    я само ми кажете би какво беше - лисбийка или полулисбийка т.е да харесваш и жени и мъже .. какво беше би .. аз мн ги бъркам
    ЛИСБИЙКА хахаха! Мъж, който харесва и двата пола полулисбийка ли е?
    mindscan

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Извинявам се , ама какво е чуството? Смисъл като видиш някоя мадама не те вълнува ли? А като видиш някое момче те вълнува обичаш да си бъркаш в ануса (прочетох тука 1 такава тема) или това за ануса не е никакъв критерии?
    Не съм казъл такова.Би е да харесваш и м и ф.Аз лично сега си имам гадже ф,така че...нз...ти ме изкара гей...а в първият пост дори подчертах,че не съм ГЕЙ

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Би не е гей..
    И не означава, че иска да го лашкат у гъза..
    Еее по-точно не мога да го кажа.

И искам да добавя за всички заядливи че нито желая да ме лашкат,нито желая да лашкам м!!!ПРОУМЕЙТЕ ГО БЕ....

Нещата са по сложни от колкото излгеждат.Трябва да го изпиташ,за да видиш,че нещата се разминават на 100% от глупостите,които някакви мухали от обществото(пример - Владимир Расате) дрънкат!

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Евала... скоро ще видим теми като "горд съм, че изнасилих момиче" "горд съм, че убих човек" и т.н.

Няма с какво да се гордееш.. ако е трябвало да те ебат а не ти да ебеш нямаше да имаш патка между краката РАЗБИРАШ ли какво искам да ти кажа..

Но все си мисля, че е модерно да си педал и затва всеки на който не му връзват девойките ... аре да станем педали....

п.с. И аз не мога да си разбера кфо написах от жегата е!

Ще ти кажа,че нямаш никаква представа какво е би и че ИЗОБЩО не си чел постовете ми от предишните 2 страници,с които спорих с хаха (същото го каза и това).Както имаш и голяма разлика в представата между педал(гей) - би и че това.

Или с две думи:

Не съм гей (КАКТО НАПИСАХ И ДОРИ ПОДЧЕРТАХ В ПЪРИЯТ СИ ПОСТ)!

Не съм горд,че съм би,но такъв съм,горд съм както Цветито каза,че успях да го осъзная и да не го отричам!ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО-предишните 2 страници

Не съм казал,че искам да бъда ръган отзад или да ръгам м или от м!

И повярвай ми хич не ме ебът модните тендеции за сексуалност!

А за другите,благодаря

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    ОМГ ... и аз са чудя що неможах да спа снощи...чудех се дали си БИ
    Хаха ето защо и аз не можах да заспа до 6-просто си знаех,че се чудиш за мене.

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    я само ми кажете би какво беше - лисбийка или полулисбийка т.е да харесваш и жени и мъже .. какво беше би .. аз мн ги бъркам
    ЛИСБИЙКА хахаха! Мъж, който харесва и двата пола полулисбийка ли е?
    аа ами не ми обръщай внимание на простутията аз ся разбрах че това е момче .. посмислих си че е момиче абе би е човек който харесва мъже и жени или само такива от неговия пол

обаче с всеки ден аз се обедавам че ставам се по-проста
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    И по-неграмотна ^

pendelska istoriq
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

BI SI I 6O GOLEMA RABOTA I=SEKI SI E NEGO SI PERKAI MOI 4OVEK I I4 DA NE TI PUKA [/url]

Мега фен Аватара на Spider4eto

аа ами не ми обръщай внимание на простутията аз ся разбрах че това е момче .. посмислих си че е момиче абе би е човек който харесва мъже и жени или само такива от неговия пол

обаче с всеки ден аз се обедавам че ставам се по-проста
    Гей е момче, имащо увлечение към други момчета, докато би е и към момчета, и към момичета

Евала. Не бива и да те е срам. Аз също съм така, нито претендирам с това, нито пък се срамувам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ясно... до колкото съм разбрал.. принципите на "би" сексуалните са: Всичко дето мърда става за ебане ? ( и е от човешки произход )

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Евала. Не бива и да те е срам. Аз също съм така, нито претендирам с това, нито пък се срамувам.
    Сериозно ли? Еее браво!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Petet всеки в себе си таи някакви чувства дори към същия пол.Въпросът е там кой ще ги развие.Ако са "напанеш" малко можеш да преодолееш тези наклонности.
    Но все пак прави каквото искаш- на кой му дреме за твоята сексуалност

Град
    Варна
    Евала,че си горд със себе си.... Давай живей живота си както си пожелаеш, все пак незнаеш какво ще стане утре.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от nOTpeCeH
    Petet всеки в себе си таи някакви чувства дори към същия пол.Въпросът е там кой ще ги развие.Ако са "напанеш" малко можеш да преодолееш тези наклонности.
    Но все пак прави каквото искаш- на кой му дреме за твоята сексуалност
    Еми както вече написах отричах това 1 година пред себе си,но вече просто ми омръзна.

Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух)

Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Евала,че си горд със себе си.... Давай живей живота си както си пожелаеш, все пак незнаеш какво ще стане утре.
    Мда при мене всичко е така.Живея си за момента,щото знам колко много пъти съм си мислил,че "утре също може",но като стане "утре",се оказва обратното: :/

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Komar
    Даваитееееее... даваите им кураж.... обаче сички като станат педали.. мн ми е интересно кой ще ви ебе вас? Ама това е по добре за "някои" от нас.. ще има повече за нас... та както казва един мой стар приятел "Колкото повече - толкова повече" ( Мечо Пух)
    Е той е би, и нас може да ни ебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си