Хаха,то кретените нали знаеш и царе да са никой няма да ги пипнеПървоначално написано от Komar
И с твоята хомофобия или расизъм(както искаш го наречи) до никъде няма да стигнеш
нека и аз да се изрекламирам - нормален съм!!!![]()
Вярно, няма да стига до там да са фърля в леглото на някой мъж...
Ох, защо си мислите, че това, че някой е гей или би, е проблем за вас?![]()
Никой не те кара да скачаш в никое легло, КомареРаботата е там, че всеки си е такъв, какъвто е.. и това не можеш да го промениш.
А дребосъците, които се правят на Би, за да са готини, бързо се вкарват в пътя (обикновено с приключването на пубертета), тъй че останалите просто са си такива и не можеш да направиш нищо по въпроса![]()
За това... си гледай твоя кеф и не се захващай с глупости, няма смисъл![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Уффф...като толкова много мислиш за фърляне в легло с мъже,изглежда дори повече от мене,отивай и се чукай!Да съм написал,че искам да чукам/ме чукат мъже ?! а?Първоначално написано от Komar
Ти думата връзка-любов или там каквото е само със ебане ли я свързаваш?!?!?!?!?!?!?
И както ти казах първо научи рализката между би и хетеро и тогава се излагай!
А каква е целта на темата ? Да се изфукаш, че си би ли ? Евала
Модератор да заключи темата, че много флоодим![]()
Явно има нужда, щом се заяждаш за такива неща.Първоначално написано от Komar
Темата не е, за да се изфука... просто няма да разбереш колко е тежко в този момент за всеки човек, който осъзнава, че не е хетеро.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Мда то тва тука изповедалня...
Да иде да каже на майкаси и на баща си![]()
Да,аз определено обичам да претендирам с различната си ориентация.Само това чакам,ходя по форумите и пиша "Вижте ми аз съм Би"?!Първоначално написано от Komar
Когато се поставиш на моето място(и хората,които са на моето място,които в този форум са доста де) ще разбереш какво е!
Като не те харесва никой не те е накарл да седиш тука!
Хубаво,че има кретени като тебе,че да ми губят времетоПървоначално написано от Komar
Откриите разликите:
Аз си губя времето в форума и се смея - той се жалва, че е гей и му губя времето...
Аз си падам по жени - той си пада по сичко де мърда да му го намърда
Аз не се фаля, че спя само с жени - Той са фали, че го ебат мъже..
Без коментар съм....
А сега гатанка:
Аз съм кретен... тои е би сексуален... кой ще изчука мацката ?
Не. Просто не правим разделение между половете, това е. Имах една приятелка, която си беше паднала по мен навремето, ама сега съжалявам, но според моите представи не беше привлекателна и не можех да я приема като повече от приятел. Но беше решила, че след като харесвам и момичета ще харесам и нея. Е как да стане, като не ме привлича?Първоначално написано от Komar
Извод >> Може да няма значение дали е мъж или жена, но определено има значение дали ги харесваме като такива.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хаха...то ако не съм аз,определено няма да си и ти!
Божеее колко те обичамПървоначално написано от Wrathchild
Не се хаби да му налееш мозък
sporet men nema lo6o da si bi za men nqma nikvo zna4enie verno e moe se vlubi6 i v dvata pola tfa neozna4ava 4e si gei i tn
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Е добре де.. като се обичате.. (двама мъже) няма ли да правите секс ? Двама маже правещи секс: педали !
Проблема е решен..
Хубаво е,че си осъзнал какъв си.Дано да си намерил правилния си път в живота.Радвам се,че не се срамуваш от това,защото това си ти и не трябва да бъдеш друг само заради хорското мнение.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Желание ли имаш,че толкова се вълнуваш?Първоначално написано от Komar
Ми нали си ти човека дето обича мъже бе балък тебе питам... баси такъф маук не бях срещал скоро... ае бягаи си играеш с ануса...
НАКОЙ ДА ЗАКЛИУЧИ ТАЯ ТЕМА!!
Не защитавам никого ,всеки си има право на мнение!Първоначално написано от Komar
Само да те питам едно нещо Komar!
Като ти кажат гей кое е първото нещо което ти идва на ум?![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm