Първоначално написано от Komar
Лелее Бай Ганьоооооо
Мне,това е гаджето,що?!Първоначално написано от Sousa
тъй като ме домързя да дочета вс тъпи изказвания,които те корят и се правят на велики,искам да ти кажа Евала!Евала за това че го признаваш пред себе си и че не те е срам.....проблемите в обществото идват от такива тип "кон с капаци" ,лежат на стари разбирания и ценности!Света се променя и живеем във време на свобода,а не на комунизъм,където да се разведеш е грях,а пък да не говорим,ако имаш различна ориентация!Аз мисля че в днешно време ако попаднеш в точната компания и обкръжение,където хората не им пука какъв си,понеже гледат на тебе като интелигентен човек,ще се чустваш перфектно!
Аз лично познавам много хора,които са би,гейове и лесбийки!хората са си напълно нормални и нищо им няма!и да ви кажа компанията и околните много добре си ги приема!
поздрави![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Радвам се, че си го признаваш. Браво за смелостта.![]()
Мисля ,че бисексуалния ще изчука мацката!Не за друго ,а защото много кретени станахте и вече не сте интересни!Първоначално написано от Komar
Това ,че не приемаш различните не значи ,че тях ги няма!В интерес на истината заради такива като теб България е на това ниво!В нашата държава всичко се дискриминизира за съжеление !
П.П. Приятна вечер!
Първоначално написано от ScionOfStorm
много ясноПървоначално написано от Nadelina
не трябва да се срамуваш или да се крие6 от това какъв си.хубаво е 4е си го осъзнал и си спрял да го криеш пред себе си.аз лично никога не съм го крила пред себе си,много мои приятели не го възприемат,но другите(които също са лесбийки) те си го възприемат нормално и да ти кажа има моменти в които ми липсва това да ме подкрепят защото и те са такива
евалата![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Честито....гледай да не те срещна....щото мн ги мразя такива.....и как реши че ти има нещо обратно....може просто да ти е нещо подсъзнателно и временно
nqma lo6o![]()
4ovek si e takav kakavto si e i nqma nikvo zna4enie s koi si lqga i s koi si stava.vajnoto e da se 4yvstva dobre kakto si e.![]()
Само така спартанецоооооооо +1
иначе спартанеца реже сигурно пе 2 на един път
Първоначално написано от mystery`girl
Ми то и аз съм Бии доста от моите приятелки също са Би..тва е нормално..досега съм била само с момчета но не е късно да пробвам и с момиче xD
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
uii nqma nishto losho..no ako beshe i emo mnogo shtqx da se radvamtrqbva da napravqt tema za biseksualnite emota
taka de po tfoita tema..radvam se 4e go priznava6
![]()
xxx
тоя па .. и ти ли си педал ве
спал ли си с мъж :Д:Д:Д и как беше каде му го вкара :Д:Д:Д![]()
ухуу ебаси якото как се става педал![]()
ПС а вие православни християни ли сте ? или сте некфи будисти ???
dilated dead not an option
И реши да споделиш своята гордост, а? Че си станал мазен П..... ? браво .. , но и ти ще умреш. Писна ми от хора като теб, объркани , които незнаят за какво живеят и кои са , и които искат да се център на внимание, защото били по различни На къде отива този скапан свят ?!- свят на педали и курви .Първоначално написано от petet
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ке ги утепам сичките !Първоначално написано от baby_bitch
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Edin vapros - po otnoshenie na majkite individi.
Kakvo iskash ot tiah (ti da gi ili te da te) ?
Напротив, двойно по-лесно ще му е. Може да си намери вече две половинкиПървоначално написано от mystery`girl
На бисексуалните шансовете им са двойни.
Иначе - поздравявам те пич. Само така може да живееш истински живот. Като си признаеш пред себе си и останалите.
Вярно, че ще има подигравки и нападки, но какво да се прави. В този живот е пълно с дребни душици.
Иначе от една страна ти завиждам - имаш двойно повече разнообразие в секса. Вариантите пред теб са безброй. Ще ми се и аз да бях бисекс, защото нямам задръжки. Но просто не съм, вътрешно не ме влече.
Иначе ми е любопитно като изключим сексуалното влечение дали и емоционално си напълно равномерно бисексуален? в смисъл - дали общуването с мъже и жени е еднакво за теб. Дали е еднакво вероятно да се влюбиш в мъж или жена. Малко странно ми е и в това отношение да е еднакво. Все едното трябва да има малко предимство.
А иначе всички пишлеменца, които псуват и обиждат, само показват колко елементарни и плоски са. Не правите впечатление на никой. И моля ви - не говорете как сте щели да "счупите главата, ако срещнете на живо" защото ставате още по-жалки. Тръгнали да се правят на големи мъже пред анонимен гей/бисексуален в нета. Като сте големи мъже - отидете да кажете нещо накриво на мутрите във фитнес залите. Да ви видим. Така че по-добре не се обаждайте тук неподготвени и си пишете глупостите в темите, в които ви интересуват.
радвам се че го признаваш пред толкова хора щото някои и това не могат да го направят![]()
![]()
![]()
![]()
прочети това ако искаш малко е дългичък но
![]()
![]()
![]()
Най-сложният въпрос в теорията за сексуалната ориентация е проблемът с бисексуалността. Това е крайно неопределено понятие. Според Фройд, бисексуалността е всеобщо явление, свойствено за всички хора. Това е доста удобна позиция и с нея трудно да не се съгласим. Само, че тя само измества сложните въпроси. Защо един човек прави хомосексуален, друг - хетеросексуален избор, а трети изобщо не избира, оставайки за цял живот бисексуален? Кога, на каква възраст се прави този избор, доколко той окончателен и необратим и т.н.?
Може да привържем проблема към биологическите процеси на половата диференциация, която допуска в известни граници развитие на организма, както към мъжки, така и към женски тип (понякога, това се нарича с използвания от Джон Мани термин бипотенциалност). В този случай, изборът на пола на предпочитания сексуален обект също изглежда подвижен, гъвкав и поне отчасти зависещ от възпитанието. Но тук също трябва да има някакви вътрешни критически периоди, след изтичането на които връщането назад да е невъзможно. Клиничната картина на гендерната дисфория показва, че промяната на пола има съвсем ясно определени биологически граници и "да се направи" от биологически нормално момче момиче е невъзможно. Сексуалната ориентация разбира се е по-пластична от половата идентичност и се формира значително по-късно. И все пак...
Не работи и чисто поведенческият подход. В основата на скалата на Кинзи лежи представата, че разликата между хомо- и хетеросексуалността е само количествена, че това са полюси на един и същ континуум. Само, че в този случай сексуалното поведение и чувства на основната част от хората би трябвало да бъдат бисексуални, а изключителната хетеросексуалност да бъде също толкова рядка, както изключителната хомосексуалност. Тази философия импонира на радикалните теоретици на гей-движенията, които заявяват, че всеки хетеросексуален, ако се "поработи" добре с него (да бъде съблазнен, да бъда накаран да прави секс и т.н.), може да открие в себе си и хомосексуален елемент.
Само, че същите аргументи издигат и привържениците на "лекуването" на хомосексуалността: трябва само да се пробуди в гея потиснатото "здраво начало" и той с радост ще стане "нормален".
На практика обаче повечето от хората не само не се считат за бисексуални (възможно е и просто да не знаят за такава възможност), но и не експериментират в това направление, а хора, имащи бисексуален опит, в повечето от случаите рано или късно се спират върху нещо, така че с възрастта жизнените пътища и вкусове на гейовете и хетеросексуалните не се сближават, а разделят. Някой генетици дори твърдят, че сред мъжете, за разлика от жените, практически не съществува бисексуалност.
Дори и ако ограничим понятието бисексуалност в сферата на сексуално-еротическите преживявания, в него все едно ще открием напълно различни сексуални сценарии и свойства.
В някой от случаите, бисексуалността е проста социална мимикрия, когато хетеросексуалният брак служи за прикритие на еднополова привързаност и отношения; ако такъв мъж би имал свобода на избора, той никога не би спал с жена (и обратно). В очите на враждебното обществено мнение, бисексуалността изглежда по-престижно, отколкото изключителната хомосексуалност, затова съблазънта да се самоизлъжеш тук е доста голяма.
Знаменитият английски писател Съмърсет Моъм признава на стари години: "Най-голямата ми грешка беше в това, че си въобразявах, че съм три четвърти нормален и само една четвърт хомосексуален, докато в действителност всичко е било на обратно ".
В други случаи, това е само временно и отминаващо сексуално експериментиране, най-често - в периода на пубертетската хиперсексуалност, когато момчето се възбужда при всеки повод и още не знае, какво го привлича повече.
В трети случай, това е груповият секс, когато телата се преплитат едно с друго във всякакви съчетания, а половите различия практически губят значение.
В четвърти случай е налице известна "специализация" на емоционалната привързаност и сексуалните позиции: например, млад мъж еднакво охотно спи и с мъже и с жени, но с жените задължително трябва да е "отгоре", а с мъжете - "отдолу".
Има и такива хора, които изобщо не са уверени, какво или кой им харесва повече:
Когато се прегръщате
пред моите очи,
Не мога да реша,
на чие място бих желала да се окажа.
(Лия Абелар)
Ситуативната бисексуалност се среща особено често в бохемските среди. Уди Алън казва веднъж на своя бисексуален продуцент: "Каквото и да говорят за бисексуалността, ти имаш с 50 процента повече шансове да си намериш партньор за съботната нощ ".
Знаменитият женкар, художникът Лари Райверс имал в младостта си и няколко връзки с мъже, включително и с поета Джон О'Хара, и изобщо не се смущавал от това: "На двадесет и седем години, хомосексуалният акт беше за мен приключение, все едно да изпробвам нова поза с жена. Дотолкова бях уверен в своята хетеросексуалност, че можех да си позволя да бъда хомосексуален".
Киноактьорът Джеймс Дийн, когото един от любовниците му нарича "мултисексуален", на директно зададен въпрос отговаря: "Разбира се, не се каня да изживея целия си живот с една ръка, привързана към гърба".
А писателят Гор Видал казва, че е "трисексуален": "Когато бях млад, даже диня, оставена без надзор не би била в безопасност в мое присъствие".
Едва ли зад това стои някакъв единен сексуален сценарий. Що се отнася до хората, за които бисексуалността е повече или по-малко постоянен начин на живот в продължение на няколко години, то поне според повечето социодемографски и психосексуални свойства, те стоят по средата между хетеро- и хомосексуалните, като обикновено са привлечени повече към единия или другия полюс. Много от тях, (около 30%) след време "мигрират" към хомосексуалността, а други напротив, стават хетеросексуални.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Напротив, шанса вече се удвояваПървоначално написано от mystery`girl
Иначе браво, че си признаваш!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
И като си написал в някой форум че си педал трябва да ти ръкопляскаме ли бе охлюв?
Бреееей...много умен се извъди...че ми и казваш,че незнам за какво живея...уаааауПървоначално написано от AndreY.Arshavin.
И бтв отивай да си избиваш комплексите някъде другаде,вместо да ми казваш,че нз за какво живея,че съм искал внимание и да използваш "П" 5 точки!
А защо си мислиш,че искам да ги/ме?Първоначално написано от SK0RP10N