Първоначално написано от Crag Hack
Еми всяко си има своите +ве и -си.При мъжете примерно може да се обсъждат теми,с които с жените не могат и обратното.На мен по принцип ми е лесно да общувам с хора и от двата пола,стига да не са някави "зациклени"(да са повърхностни - и да очакват от другият да води разговора).Но иначе клоня към по-лесна влюбчивост към женският пол!
А иначе тия глупости дето се говорят,ама ни най малко може да ме обидят,уронят или нещо от сорта.Напротив,прави ме по-силен от такава страна,че да не ми пука за чуждото мнение и да обръщам голямо внимание на кретени,като някои горе,тъй като явно те не получават много много внимание.За мене мнението най-тежи когато е от близък човек(приятел,роднина и прочие),но естествено не всичко го приемам на 100%.
Интересно ми е защо "нормалните" питат "ненормалните" въпроси от сорта:
И препоръчвам някои да си намерят някъде информация за хетеро/би/хомосексуалистите и чак тогава да изказват "компетентното" си мнение.Edin vapros - po otnoshenie na majkite individi.
Kakvo iskash ot tiah (ti da gi ili te da te) ?
1. Ne sam izkazval mnenie, a vapros.
2. Pitam te savsem spokoino, ti mi se ejish ?
С тебе не,просто дадох пример.
Отговорих ти на въпроса.
Нямам такива планове,поне за сега
Skoro shte imash, priateliu, skoro shte imash. I az nqmah konkretni planove, samo jelania za poveche blizost, a eto kakvo stana... Daje sega mislq, che se vlubvam v edno momiche i q prilygah da hodim zaedno na more, shte q napiq nqkoq vecher i shte q pochna.Първоначално написано от petet
![]()
ми незнаеш бе И защо я пусна тази тема да станеш център на внимание Публично достояние да видят сички кой съм аз Ми ти незнаеш кой си бе вие сичките сте некви объркани такиваПървоначално написано от petet
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Евала ,ти правя!
Надявам се, успешно да си намериш най-подходящият партньор/ка за тебМного успех и дано не се срещаш с консервирани хора
![]()
Успех ,още един път!
да дано не срещамш нито мен, нито моите приятели
h.. mislq 4e si ne si orientiran o6te a ne 4e si bi
дано не среща и мен или моите приятели, че.... Само не разбрах от кога стана модерно някой да каже: ЕЙЙ АЗ СЪМ ПЕДАЛ!!! и всички да му ръкопляскат за това че го е обявил. не мога да си обясня защо малките пикли защитават такива гейчета като тоя...Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Hah da opravdavai se shtom ti olekva.Ama ako gi imashe kazarmite i te ritaha po 5 pati na den dale4 nemashe da stanesh takova lainence.Ti si palen degenerat!Първоначално написано от petet
bravo! izbral si patq po koito 6te si shtastliv... uspeh ! i ne se pritesnqvai ne si edinstven..ve4e vsi4ko si e normalno..no znaesh 4e vinagi ima loshi hora![]()
AndreY.Arshavin много хубави пожелания даваш на момчето ,но нека да те питам: ,,От къде си сигурен ,че някой от приятелите ти ,не е хомосексуален или бискесуален?''Първоначално написано от umri
Може да ти казва ,че не е ,но то в нашето общество да те е страх да си покажеш кучето навънка ,че някой да не ти го открадне!
umri не е модерно ,просто ти си мислиш така!Човек живееш в 21 век ,поне аз живея в него и вече всичко приемам за нормално колкото и да е побъркано то!Не трябва всички да му ръкопляскат ,трябва да ги има и такива като теб комплексарчета!Човече признай си ,че като чуеш думата: ,,гей'' първото нещо което ти идва на ума е АЗИС!Но Азис не е гей или бисексуален ,той си е травестит ,за шоу или не тези женски дрехи станаха част от живота му!И той самия се визприема като жена!Не казва : ,,Сългасен съм!'' ,а ,,Съгласна съм!'' всичко е до психиката на човека!Ако решиш ти утре можеш да станеш продавач на обувки ,нали
!Всичко е до вътрешното ти аз!
П.П. Няма смисъл да го обиждаш ,щели сте да го бийте ,че вие даже не знаете как изглежда ,как ще разберете кой е ! Такива недосмислени заплахи са смешни!![]()
П.П.2 Нещо към автора.Радвам се ,че си осъзнал ,че си бисексуален ,но не трябва да разбира целия свят нали?![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1Първоначално написано от dantro
Haha, izvinete me, no ne se sdarjah, da ne se regna v tozi glupav forum, za da otgovorq v tazi smeshna tema.
Milichka, edno shte ti kaja, ti ne si bi, ti si prosto tapa. Vzemi izchakai oshte 1,2,3 godini, i posle ela go napishi sashtoto. Samo molq te, ne pravi gluposti sega, za da ne stanesh naistina bi.
I ne si misli, che ima bisexualnost, bisexualnostta e nepriemane na homosexualnost.![]()
познавам приятелите си от много години и ги знам що за хора са, но не беше в това смисъла, който искаше да предадеш въпроса си, но май го разбрах Просто мразя обратните турския език и котките .. това е Добродушен човек съм, но чуя ли за обратни ми иде да утрепя някой още повече, когато го съобщават публично ... немога да ги възприема и неискам ... съжелявам сигурно съм го обидил, но съм такъв ! Хейтър, ако искаш ме наречи ..Първоначално написано от ANTIHUMAN
и с каква цел да го правя Не те разбирам
той не говори за теб,а за менПървоначално написано от AndreY.Arshavin.
Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
не бих желал да последвам примера ти![]()
браво че го признаваш, но сигурен ли си?
ако си на вече по зряла възраст мога да те разбера, но ако си по малък да речем 14-15 не знам наколко си не мислиш ли че това е само за момента... преди година и аз си мислех че съм би но беше грешка не че сега съм много голяма ...
изчакай да изминат няколко години и пак помисли ако пак мислиш така то тогава браво ти си един интелигентен човек вече намерил себе си и знае какъв е и какво иска от живота ако размислиш просто грешка като мен![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Доказано е чисто научно, че голям процент от хомосекуалистите са се родили такива. В чсто генетичен смисъл!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
СаМо СлАбиТе нЕ мОгат СаМи..а ЧесТо СиЛнИте Гордоста им ги осъжда на сАмОтА..
Abe ne vi li pisna da kritikuvate i da se burkate v jivota i sexualnite predpo4itaniq na horata!! I kvo mnogo golemi muje se izvudihte bee! Sega ostava samo da si vzemete boba i 6kembeto i 1 bira,da se trosnete pred televizora i da po4nete da pravite tipi4no "mujki" i bezkraino "sexapilni" ne6ta - da purdite i da se origvate,dokato ne stanete gnusni,mazni 4i4kovci s bireni 6kembeta i kosmqsali otvsqkade,koito kre6tat na sa6to tolkova kosmatite si jeni da se mradnat ot televizora,4e da vidat Berbatob kak pak nqma da vkara i,razbira se,da se hvalqt kvi qki pi4ove sa bili navremeto i to ne kakvi da e - a HETEROSEXUALNI! tctct Bati i ograni4enata naciq..
P.S:I az te pozdravqvam![]()
![]()
Е ако си сигурен в това кеото казваш ---моя отг ще е : разни хора разни интереси..всеки има рпоаво да бъде такъв какъвто иска
Kk.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride