Извинявай драги съфорумецо, но ти не си Би...Първоначално написано от petet
Ти си гей!
Скапан пед3раст!
Кво си седнал да се надуваш тука, че си педал и чак се възгордяваш, едва ли не, не ти си изрода, а ние?!
Е така както ти прочетох първите 2-3 коментара, ако ми беше насреща такъв бой щеше да изядеш...........
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
тц-тц...и аз съм би...и кво толкова ?! цяла тема трябваше да направиш за тва...![]()
дамммм вече може да е осъзнал че е гей![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Темата си е усрана още от най- първия пост.Първоначално написано от UFOs
Ако в Перник се свивате пред педали си е ваш проблем.
ОК?
--------------
Първоначално написано от petet
Хубаво!
Russian Aerospace Agency
Къв е смисъла да си казвам мнението... за бисекс... като тука само деца пишат 13/15 и все са мислят за прави и недосегаеми... пубери... и аз съм би... пак пиша би не гей... ама ви сте прекалено .......... , че да разберете каква е разликата...........
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Млъкни педал.
--------------
Mann gegen Mann - Schwulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
еми природа ... никой няма право да те обвинява или да ти се подиграва това си ти и приятелите ти трябва да те възприемат такъв какъвто си ... не мисля че ако са ти истински приятели това ще е проблем за тях
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Повярвай не искаш да знаеш мнението ми за теб![]()
30 гея? Ше събираш роднините и ме каниш и мен ли?Първоначално написано от UFOs
--------------
Ogranichen puber...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Баси якото, аз си търсех приятел ГЕЙ![]()
![]()
(не гадже, а приятел !!)![]()
white sensation![]()
Тва не значи, че не можем да го уважим или да превърнем темата в кофа, нали?!Първоначално написано от Rofl4e
--------------
Има и кофа спамете си там но не и в раздела за секс!
И на тази тема не и е в този раздел мястото
Вие не сте нито прокажени, нито задръстени. Уважавам би - тата.
Всеки сам си избира сексуалната ориентация каквато и да е тя.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И по какво познахте, че този е би? По това, че не изпитва сексуално влечение към своя пол ли? Сега просто е модерно да се правиш на такъв. Като го кажеш, ставаш по-интересен. Съгласна съм с теорията на Фройд, но само по отношение на секса - всеки може да си легне с човек от своя пол, но не всеки може да се влюби в него/нея. А това, че намирате някой от своя пол привлекателен, далеч не ви прави бисексуални - и на мен много момичета са ми казвали, че съм красива, ходили са по петите ми като кученца, за да са близо до мен, но не са били влюбени в мен, нито са искали секс. Бисексуалността е най-рядката по света. Чисто статистически не е възможно в този форум да има 5-има осъзнати бисексуални хора.
ПП: Не мисля, че тази тема има давност - все пак се превърна в дискусия за бисексуалността.
Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъчАма ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.
prav si trebe da si gord ama na kov ni boli 4e si B![]()
![]()
![]()
![]()