.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 219

Тема: Би

От цялата олелия единствено разбрах, че си се осъзнал какъв си. Браво на теб.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    тц-тц...и аз съм би...и кво толкова ?! цяла тема трябваше да направиш за тва...
    + И аз като теб!
    Почнах да се дразня вече!!! Кво като си би?! Важен ли си? На никой не му пука какъв си. В момента така дразниш ограниченото ни и без това общество!!! Писна ми вече и на мен. Кво парадирате с това?!
    Аз се дразня от обикновенна целувка между хетеросексуална двойка, които са пред мен и се мляскат, а представяш ли си от хомота?!
    Вече братчедка ми и гаджето й знаят да не се целуват пред мен! Дразнят ме такива лиготии!

По темата: Нужно ти беше да се похвалиш ли?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    По принцип нямам нищо против хомосексуалистите,даже най-добрият ми приятел е гей и си го приемам съвсем нормално.
    Но ако аз трябва да бъда с момче което си ляга и с момчета...Не ме кефят такива неща.Значи извода е,че нямам нищо против между еднополовите връзки,но не и когато и аз участвам някъде там.
    Иначе била съм и с жена,даже мислех,че и аз съм лесбо,но не съм.
    Явно просто съм се забавлявала за което не съжелявам,с нищо не ми е навредило.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    Цитирай Първоначално написано от Amely
    Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.
    Тъпа си..признавам че и аз съм се възбуждала от приятелки ама не съм тръгнала да го разправям тва е нещо срамно и ужасно ггрозно..освен тва гейовете са адски гнусни
    един съвет..стойте си в къщи и НЕ се показвайте на вън нормалните хора като нас никога няма да ви приемем никой нормален неиска да гледа как мъже се целуват..ужас
    Само спокойно, девойко. Хомофобията не е нормална, така че, не бързай да се вписваш в графата "ние, нормалните". А ние, нормалните не пищим, че някой си трябвало да си стои вкъщи и да не се показва навън само защото така ни се иска на нас.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Пред компа
    Абе секи сам си избирал сексуалната ориентация? Вие чувате ли се?! НИКОЙ не си избира отиентацията и НИКОЙ не решава какъв да бъде. Аз лично много уважавам ОТКРИТИТЕ лесбийки, гейове и бисексуални, защото никой няма право да казва кое е нормално, кое не е и да съди когото и да било. Тая тема отдавна съм я преживяла и преболедувала, така че няма и да я коментирам повече. Доскоро и аз се възприемах като бисексуална, но започвам да осъзнавам, че имам все по-малко чувства към другия пол. Не си падам по етикети. Лесбийка ли съм, не съм ли- ху кеърс. Ми да. Лесбийка съм. Начукайте си го ако не ви харесва. На никого не преча абсолютно с нищо. В нашия клас сме аз и още едно момиче и на никой нито се натрапваме, нито пречим и си имаме нашия си личен живот. Даже във форума мярнах един съучник и съм сигурна че ако прочете това и разбере коя съм направо ще го шокирам и стресирам и ще го фърля в тъч Ама ко да се прави. Аз съм горда с личността си. Нека всички да знаят. Искам да дам пример на всички хомо и би-та. Не може цял живот да се крием, ебати. Имаме права, за които трябва да се борим и да отстояваме. Както казах, горда съм с личността си. И тя е такава. Харесвам и обичам жени и момичета. На който не му изнася моля да се самоубие.
    Тъпа си..признавам че и аз съм се възбуждала от приятелки ама не съм тръгнала да го разправям тва е нещо срамно и ужасно ггрозно..освен тва гейовете са адски гнусни
    един съвет..стойте си в къщи и НЕ се показвайте на вън нормалните хора като нас никога няма да ви приемем никой нормален неиска да гледа как мъже се целуват..ужас
    Пха, айде да не обсъждаме кой е тъп, а кифло мазна? То си личи. Тъй че айде, марш у фйешънските ти кифленски среди да се лакираш и да лапаш пишки (нали си нормална, сигурно обичаш...) На твое място не бих се показала от нас :Д Па и като ти гледам аватара... пхахаха. Много мразя такива като тебе. Никой не ги закача лично и персонална, аз си казвам мнението и тая ми се отваря. Пхахаха. Ще цитирам Холи: Много мразя такива дет ако ме вият на живо минават насрана тръстика, а във форума се правят на големото дубрутру.

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Колко сте ми смешни с вашите хомофобски и ограничени изказвания
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

70% ot toq sait sa s ogranicheno mislene...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Благодаря.Не ние си избираме какви да бъдем
    Ако неизбираш ти какъв да бъдеш кои го избира ?
    Раждаш се такъв.
    Oshte edni plitkoumni idioti

Prosto se chudq kak ima hora, koito si mislqt, che se rajdash takav, tova sa nqkakvi stari predpolojeniq na klasi4eski, no aktualni psiholozi predpolagam. Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno. Sashtoto e. 1. Chovek se rajda sas sexualen nagon. Ne e kazano obache nikade, che e s maj ili s jena. Moje tozi nagon da uspokoi sam, moje s jivotno, moje s vsi4ko.
    2. Prirodata e otredila, che maja i jenata mogat da sazdavat pokolenie, saotvetno tova e edin OGROMEN kos.
    3. Ako ne mojete da si obqsnite kak se stava hetero ili homo, ako ne se rajdash takav, prosto si napravete edno dete, ne go vazpitavaite, ne mu pravete zabelejki koe e redno i koe ne, ne slagaite granici mejdu momchence i momichence, i shte vidite kak v 1 moment shte se izgradi po edin mnooooogo razlichen nachin.

Nqkoe momchence ima li spomen dali sa go kapali q s drugo bratov4ed4e, brat4e, dori bashta ? Tova e 1 ot dobrite nachini na sazdavane na pravilno mislene na dete. Da vidi, che tova, koeto ima mejdu krakata, go ima i tate, da razbere, che sa ot 1 otbor.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Благодаря.Не ние си избираме какви да бъдем
    ем браво че не те срам и аз съм би от 13 годишна

Kak si bi na 13, kato oshte ne ti e razvita sexualnata zrqlost oshte, be...lele.
    Ebahti zabludenite deca, 4estno...

аххх евалата май ше ти пиша ЛС

Цитирай Първоначално написано от GreenManalishi
    Kak si bi na 13, kato oshte ne ti e razvita sexualnata zrqlost oshte, be...lele.
    АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ КАЗАХ ОТТТТ ОТТТТ ЧЕТИ АЗ СЪМ НА 16 ЛЕЛЕ ЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ТЪП ЛИ СИ КАЗАХ ОТТТТ ОТТТТ ЧЕТИ АЗ СЪМ НА 16 ЛЕЛЕ ЗЕМИ СЕ НАУЧИ ДА ЧЕТЕШ
    Ti si mnogo zle

osaznala se kato lesbiika na 13, poneje obarkala esteti4eskoto privli4ane, sas sexualno, na 13 zabelejete, ebati idiotkata.

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Ti si mnogo zle

osaznala se kato lesbiika na 13, poneje obarkala esteti4eskoto privli4ane, sas sexualno, na 13 zabelejete, ebati idiotkata.
    ТИ СИ ИДИОТ ПИСНА МИ ДА СПОРА С ОГРАНИЧЕН БОКЛУК АЕ БЕГАЙ СТИГА СПАМИ

Zabelejete. Tq e ot onezi tip momicheta, koito se mislqt za mnogo nad drugite, mislqt se za gotini, a ne osaznavat, che sa mnogo pod drugite. Kazva mi na men ogranichen, kato tq e chela kakvo e da si lesbiika ot wikipedia, chiqto informaciq za "rajda6 se takav" e podadena kato ideq, veche othvarlena ot aktualnite psiholozi...tct

Qvno ima zashto da pla4at, che nasheto pokolenie e mega zle, to e frash s takiva idiotki...

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno.
    Генът за пристрастяването към цигарите вече е изолиран, професоре..........................

Град
    Ама путкоо миризлива дай да те видим ква си ма 100 пъти съм по красива от теб и всяка друга такива боклуци като теб ги подминавам щото сте мноого под мен виж ме грозна ли съм http://www.teenproblem.net/teenid/sladky2009 ДА ТИ УМРЕ СЕМЕЙСТВОТО МА МЪРША ТАКАВА
    Грозна си, да. И най-вече заради езика, който използваш. А и на външен вид не си кой-знае-какво, че да се правиш на велика.

Zabelejete. Tq e ot onezi tip momicheta, koito se mislqt za mnogo nad drugite, mislqt se za gotini, a ne osaznavat, che sa mnogo pod drugite. Kazva mi na men ogranichen, kato tq e chela kakvo e da si lesbiika ot wikipedia, chiqto informaciq za "rajda6 se takav" e podadena kato ideq, veche othvarlena ot aktualnite psiholozi...tct

Qvno ima zashto da pla4at, che nasheto pokolenie e mega zle, to e frash s takiva idiotki...
    Прочела съм го аз хаха май говориш за себе си просто съм би или го приеми или си ЕБИ МАЙКАТА БОКЛУК МЪРШАВ ПИСНА МИ ДА СЕ РАЗПРААМ С ТЪПАК

[quote="Schneeflocke"]
    Vse edno da mi kajesh, che pushacha se rajda pushach, tam nqkade mu e zalojeno.
    Генът за пристрастяването към цигарите вече е изолиран, професоре..........................[/quote

Nauchi se da chetesh i razbirash pravilno napisanoto...

@sladky2008 сладурана си дай някоя гола снимка на ЛС
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    Nauchi se da chetesh i razbirash pravilno napisanoto...
    А може би ти трябва да се научиш да се изразяваш правилно на български? Аз разбрах написаното като твърдение, че човек не се ражда пушач. Ако си имал предвид обратното, нямаше да е зле да го напишеш....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sladky2008,snimkata ti e prekaleno kiflenska,4e da se razli4i tova ustni li sa ili koko6o dupe!

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    @sladky2008 сладурана си дай някоя гола снимка на ЛС
    пиши ми
    sladky iskam i az da te gledam
    Sinan Sakic rulzzz

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    А ти как на 8 знаеш, че си хетеро а ? Я си помисли!

А колкото до кифлето дето се има за най-голямата красавица ... Само да те светна, че някой много те е излъгал. Това, е момченцата те харесват не е защото си красива ами защото си лесна... Едва ли ще се намери някоя лебийка да се впечатли от теб нито по външен вид, пък камо ли по постовете ти На колко си бе 12 ?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

айде пак се почна
    Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си