Приятелите ми? Емии... тва, че са те еbали не ги прави гейове, а по- хитри от тебе.
Ем еbан, ем бит.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Авее не се раждаш такъв, нито е болест. Егати за кво всичко ама АБС. сичко тряя си има определение
И кво кат е наречено болест, ще тръгнеш го лекуваш
кат го наричат вродено - предава се генетично ли (аз не съм чувал за гейски ген)
пък ако е избор сиг ше те водят на психиатър (![]()
![]()
І
както и да е всеки е какъвто си ще
п>п. може да видите доста коментари мой, но повечето не мисля трезво (вкл. тоя)шот ми се спи
Ае ходете се клецате като врабци сега ви е времето
sladky имаш доста голямо самочувствие. Имай предвид, че от това което видях - еми не си най- красивата, но не казвам че не си хубавка
та както и да е
peace
чакайте, чакайте..тък има много хора който просто не казжат казват какво наистина мислят по въпроса само заради смекчаващия, оплаквачески тон на госпожин пусналия темата, така че нека го кажа аз:
НЕ, на педерастията, НЕ на бисексуализма!..Не и то не защото го казвам аз а природата- ако тя нямаше нищо против щеше да направи възможно репродуцирането между хомо-та и би-та. оставете какво казваме ние..твърде малки сме. но чуите природата. тя не прави грешки. грешките правите вие.
Не на педерастията!
Само някой, който е ял чесън, може истински да те надъха!
О не опазил ме Бог от такива хомофоби и би-фоби като вас, ограничено мислене на ограничени хора, вие какво си мислите че биселсуалните и хомотата не могат да обичат, че не чувстват привързаност един към друг?Е, тогава грешите!Някой казва че е би и всички овце "тъп гейтак" ми окей аз геойвете особенно не ги разбирам, но съм сигурна че и те изпитват чувства като другите хора, бисексуалността е сексуална ориентация която може да е път и към хомосексуалност, а може и да си остане доживотна.Важното е как се чувства човек.Не сте учени, не сте хората които ще кажете дали това е по рождение или не или някой външен фактор му е повлиал.Учените преди време създадоха хомосексуални мишки като са подложили майката на физически стрес по време на бремеността, всичко е просто мозъчна реакция, например ако жена с предимно хомосексуални наклоности вземе голяма доза кокаин тя би правила секс с мъж.Считате че бисексуалните не могат да определят ориентацията си- не това не е вярно, мислите че такава е "модата" това също не е вярно, делите всичко на хомо и хетеро за вас трети вариянт няма, погледнете на човека като цяло е не гледайте само на сексуалната му ориентация.
Духайте сите боклуци - емота, гейове, педали долни прогнили. Само ритници за вас _)_
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
vsi4ki sa hora na tozi svqt taka4e nema stra6no![]()
![]()
Bravo,bravo - naistina prevarnahte temata v nqkva pomiina qma.Koi kolko bil krasiv i kolko bil nedorasul-aide nqma nujda...Vaprosut e,4e mi pisna da pi6a za bisexualnite,homosexualnite i "normalnite"(setete se,koi sa).Ako tuka ima pone 1 normalen 4ovek s nqkvi elementarni poznaniq za sexualnostta,nqma da ima tolkova nekadurni komentar4eta...![]()
P.S:Imam 4uvstvoto,4e trqq da se vuvede nqkavo pravilo - pod 18 da ne se komentira v toq razdel ili pone pod 16. haaha![]()
съжалявам че не успях да прочета всички коментари, но някъде на първите страници имаше спор така ли се раждаш.
ТАКА СЕ РАЖДАШ доказано е научно
по време на бременноста може да се отдели хормон (не се знае защо точно), който кара плода да се развие като хомосексуалист.
така че това че някой е такъв е може би случайност, но тъй като не може да се промени, е по-добре да се харесваш такъв какъвто си.
Znam,taka e i az se setih za tova i sam naqsno,4e realno ne e vazmojno da se ograni4at komentarite,za6toto mnenieto na vseki,glupavo ili izkazano nepodgotveno,si e mnenie.Vse pak qvno xorata nikoga nqma da zapo4nat da se use6tat sami,za6toto kogato 4ovek NEznae mai e o6te po-trudno da si zamal4i...Rezultatut,sa pove4eto komentari dotuk.
Да бе, тцтц.... а аз си мислех, че защитaваш педалите!Първоначално написано от UFOs
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ебаси темата ... Всъщност тя е за някъв да се похвали, че си е осъзнал ориентацията... Сега се е превърнала в за или против хомосексуалните хахахах при все, че има друга тема за насНямам думи
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Da si bi si e oferta,nqma spor.Oba4e si mislq,kakvo 6te6e da stane,ako vseki homo ili bisexualen puska6e tema,vseki put kato se osaznae.Makar,4e te razbiram,osaznal si ne6to,koeto dalgo vreme ne si iskal da priznae6 i sega iska6 da go spodeli6 s nqkoi...normalno.![]()