AndreY.Arshavin много хубави пожелания даваш на момчето ,но нека да те питам: ,,От къде си сигурен ,че някой от приятелите ти ,не е хомосексуален или бискесуален?''Първоначално написано от umri
Може да ти казва ,че не е ,но то в нашето общество да те е страх да си покажеш кучето навънка ,че някой да не ти го открадне!
umri не е модерно ,просто ти си мислиш така!Човек живееш в 21 век ,поне аз живея в него и вече всичко приемам за нормално колкото и да е побъркано то!Не трябва всички да му ръкопляскат ,трябва да ги има и такива като теб комплексарчета!Човече признай си ,че като чуеш думата: ,,гей'' първото нещо което ти идва на ума е АЗИС!Но Азис не е гей или бисексуален ,той си е травестит ,за шоу или не тези женски дрехи станаха част от живота му!И той самия се визприема като жена!Не казва : ,,Сългасен съм!'' ,а ,,Съгласна съм!'' всичко е до психиката на човека!Ако решиш ти утре можеш да станеш продавач на обувки ,нали
!Всичко е до вътрешното ти аз!
П.П. Няма смисъл да го обиждаш ,щели сте да го бийте ,че вие даже не знаете как изглежда ,как ще разберете кой е ! Такива недосмислени заплахи са смешни!![]()
П.П.2 Нещо към автора.Радвам се ,че си осъзнал ,че си бисексуален ,но не трябва да разбира целия свят нали?![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm