А и зайците от моята специалност да се готвят само да знаете колко ще е яко на 15 ама на зайците едва ли ще им и толкова весело! :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Това е най-доброто училище!!!
Ще си изкарате най-яките 5 години!!
Ще се запознаете с най-добрите учители!!!
Честито!![]()
Обичам много НТБГ!!
Панталеева Номер 1!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
miii az su6to sum priet v NTBG v operativno s4etovodstvo NE mnogo se radvam ama ot prikaskite koito 4uvam burzo 6te mi se stujni jivota![]()
дано е както казва6 ама и да е яко с такова посре6тане едва ли 6те е любов от пръв погледПървоначално написано от DjBaloon
![]()
![]()
Ми то вече няма "Счетоводна отчетност"- има "Оперативно счетоводство"Първоначално написано от miss_asi
Пък и добре,че ще си целите по специалности-нашата е новаа
Бизнес администрация с испански
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не бързайте да злобеете преди да сте ни видели-ние всъщност всички сме мн добрички![]()
![]()
![]()
priatel tva operativnos4etovotstvo....ne ti zavijdam za men taia specialnost e prosto bezpolezna....abe kakto i da e za men ikonomi4eskata informatika si e bude6teto!az ne u4a v ntbg i ne go hvalia prosto go poznavamПървоначално написано от ici_pi4a
ddz na men mnogo mi haresva s4etovodstvoto i ot malak tva iskam da u4aina4e ikonomi4eska informatika qka specialnost tupo 4e 6te y4i6 angliiski a ne nqkoi dr ezikПървоначално написано от beautiful_lass
![]()
ni az sa6to sam v 8e
и аз исках там миналата година...само че в крайна сметка се отказах..хубаво училище .. обаче хората вътре са мноо разглезени![]()
.!.
смисъл???Първоначално написано от woshia_style
zdr na vsi4ki ot NTBG tazi prieta sam s operativno s4etovodstvo s nemski ako nqkoi iska da mi pi6e skypa mi e kiki_123
![]()
![]()
Оле,оЛе...ОперАтиВно сЧетоВодСтво с НемСки нЕщО маЙ почнАхА дА сЕ ОбажДат,но Да зНаетЕ- НЕ сТе нИ нИкФа кОнКурЕнЦиЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Оуу аз много исках там.. докато не си дадох листа с желаниятаПосле ми стана нещо и се отказах.. Иначе имам приятел там
![]()
хора с връзки..отворковци .. и т.н.Първоначално написано от desislava1570
![]()
.!.
И мене преди доста години на посрещането ни замерваха с моркови![]()
Абе ще видите че ще бъде яко,особено след 8-ми клас,като почнете да се занимавате с фирмите,ще се сплотите,ще вършите и някоя друга по-смислена работа![]()
Ами на нас първия ни панайр беше 10-ти клас,предполагам че и на вас![]()
Което ще рече -10-ти клас
8 и 9 ходите на панайрите и гледате кво правят другите,ще ви хареса
Първоначално написано от DjBaloon
хАх...Че тИ кОй КлАс сИ???
![]()
![]()
Завършил съм![]()
От септември сутент -УНСС- Финанси![]()
Мерси,мерси
След 5 години ще те чакам там![]()
brat mi predi u4e6e v NTBG i go zavur6i i sa u4i v UNSS ot septemvri zapo4va vtora godina finansov kontrol![]()
НеЩо И тАя ТемИчКа ЗамРя...
зА ТоВа Аз ПаК щЕ Си ПиТаМ-ИмА Ли ОщЕ ЗаЙчЕтА От "Ж" КлаС в ТоЗи ФоРуУум???!!!!![]()
![]()