Питах ако е мъж...ама вече разбрах,че ще ми бъде жена![]()
Радка Острева по Биология
Кажете нещо за нея![]()
zla li e???pi6e li mn 6?mn li izpitva
![]()
![]()
![]()
WiNnIe ThE pOoH iS tHe BeSt !!!
Трябва да отидеш до даскалото.Там има списъци.;]Първоначално написано от letilili
А може ли някой който е ходил или ще ходи да ми каже защото ми е дале4ко да се разхождам заради това само ...Моля![]()
На мен ми казаха и не съм ходила..А сега няма смисъл да ходя
Ама вие зайците да не би да ходите с униформите на 15-ти?!?![]()
![]()
Вие сте луди!Ние от бившия 8з няя да си правим този труд както и готините хора от ТБГ-то.Само сдуханяците ще си ходят с униформите.Цяла година си ходя с черен мой си панталон и тия в даскалото нищо не ми казаха.Иначе униформите са УЖАСНИ!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
mi bravo na tebaz smqtam 4e nie zaicite trea da si idem s uniforma pone na 15-ti, za da napraim dobro vpe4atlenie :P
![]()
Аве mag4ety ти какво специалност ще си?Ама не е лошо да се подмажете поне малкоа ние в колко тряя да сме в даскалото на 15-ти?
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
ami az sam bankovo delo s angliiskii trea da sam ot 8.30 tam a teq koito ne sa zai4eta mai trea da sa 9 bez 15
![]()
Ем... какво да се прави ще тряя да се става рано рано.
am da taka edaje mn rano
![]()
да ние ще сме от 9 без 15Първоначално написано от mag4ety
![]()
ще се запознаемм тамм![]()
п.п. аз сега ще съм 9 а клас
класна ни е Антониа Манолова
а we na vratata pi6e6e 4e taq e na nas klasnaПървоначално написано от glupacheE
![]()
![]()
abe hora az sam mitni4eska i dana4na administraciq amam nikoi mai ne e ot taq specialn![]()
ost mn pozdrav4eta 6te se zapoznaeme na 15 daite si skype
tARSQ HORA OT TBG
na men mi kazaha 4e klasna 6te nie radka ostreva po biologiqkajete ne6to za neq
![]()
ami neznam moje da sa smenili klasnite zashtoto mnogo gospoji ve4e nqm da rabotat bv NTBG i shte ima novi nz kak sa gi razpredeliliПървоначално написано от desislava1570
ama ina4e G-ja Manolove e superr mnogo ee gotina
Леле ужас!Първоначално написано от mag4ety
Злострева!Няям думи колко е гадно тва същество.
![]()
a Radka Ostreva dobra li e weeeeee?! kajete plsssss![]()
Нали те обяднавам.За мене тая жена е чудовище!
На нас като ни е класна ше е по-добра![]()
![]()
А биология колко пъти в седмицата ше имаме?
^^^ Нали на вас е Острева?Аз във форума на НТБГ доста отрицателни мнения прочетох за нея...
На нас по биология сиг ще ни преподава нашта класна-Манолова...Но наистина ли и двете изпитват толкова много?![]()
2 пътиПървоначално написано от dark_wings