Цитирай Първоначално написано от Girlicious
Ами мисля,че доста раносте почнали да се карате за глупости.... ама вие ходите ли или не??? Според мен трябва да се видите и да си поговорите за отношенията ви,ама не по скайпа ,а на 4 очи да се изясните ...по написаното от теб личи че между вас има привличане затова те съветвам да му кажеш какво чувстваш и ако той отвърне на чувствата ти да сте си заедно...УСПЕХ
Да вчера се видяхме.. Незнаех как да му кажа какво чувствам към него.. Ако си чела поста ми най-първия там пише, че се видяхме.. И беше много хубаво Чудя се сега как да го накарам да ми се отсърди цЯл ден дори 1 стрела няма За да може да се видим и след 5 дни като отида пак на София ... ако все още ме иска след снощи.. Аз с моето съмнение и думи го нараних И сега се чуствам като някаква идиотка Еи го не мога да ям , ядох преди малко и щях да си върна яденето..

Нужен ми е... свикнах с него ;( Особено след срещата.. не искам всичко да свърши така ;(

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
По скоро 15 и 1/2 по снимката по писането на 13
Цитирай Първоначално написано от assd
не е възможно да ставаш на 20! изглеждаш на 16

Ами да точно на 19 съм на 15 юли ставам на 20.. имам рожден ден ;] Eгн-то ми е: 880715**** проверете сами.. щом не вярвате