Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
Цитирай Първоначално написано от Girlicious
Ами мисля,че доста раносте почнали да се карате за глупости.... ама вие ходите ли или не??? Според мен трябва да се видите и да си поговорите за отношенията ви,ама не по скайпа ,а на 4 очи да се изясните ...по написаното от теб личи че между вас има привличане затова те съветвам да му кажеш какво чувстваш и ако той отвърне на чувствата ти да сте си заедно...УСПЕХ
Да вчера се видяхме.. Незнаех как да му кажа какво чувствам към него.. Ако си чела поста ми най-първия там пише, че се видяхме.. И беше много хубаво Чудя се сега как да го накарам да ми се отсърди цЯл ден дори 1 стрела няма За да може да се видим и след 5 дни като отида пак на София ... ако все още ме иска след снощи.. Аз с моето съмнение и думи го нараних И сега се чуствам като някаква идиотка Еи го не мога да ям , ядох преди малко и щях да си върна яденето..

Нужен ми е... свикнах с него ;( Особено след срещата.. не искам всичко да свърши така ;(

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
По скоро 15 и 1/2 по снимката по писането на 13
Цитирай Първоначално написано от assd
не е възможно да ставаш на 20! изглеждаш на 16

Ами да точно на 19 съм на 15 юли ставам на 20.. имам рожден ден ;] Eгн-то ми е: 8807153793 проверете сами.. щом не вярвате
Говорех за мисленето ти че е на 13...пък на колко ставаш слабо ме интересува...