- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение за 33 ЕГ ?
Така та въпросът ми е дали знаете нещо за тази гимназия?Какво ви е мнението .. има ли някой от форума класиран в 33 ег?
и аз ще съм 12 клас в 33 ег.Можеш да научиш добре език от там.Почти всички учители по английски са добри с изключение на 2ма можеби.И по другите предмети също,но биология и химия никакви ги няма.Иначе аз английския го научих от тук изцяло и си чета книги без проблем.Обаче нещо ,което му куца на даскалото е организацията.За втория език може би е най-добре испански,защото е добра даскалката.
Puedo escribir los versos m
аа с какъв бал влезе в 33то -към karitooy
28.784Първоначално написано от Inlofee*
![]()
Супер е, аз исках там, тоест писах го като второ желание, защото повече исках в 22-роМоята най-добра приятелка учи там и за една година почти научи езика! Добро е, добро наистина. Ако нещо повече те интереусва, питай
![]()
mindscan
с бал 22-23 дале ше влезна от второ класиране![]()
Хмм 2ро може и да стане,но по-вероятно от 3тоПървоначално написано от Inlofee*
Зависи коя паралелка де
Според мен с френски влизаш..До колкото видях в сайта на РИО-има една справка за минималния и максималния бал.За френски език - минимален-21 ; английски език - 25,678
![]()
с какъв език?Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
на трето класиране баловете са по-високиПървоначално написано от karitooy
mindscan
Не съм много запознатаПървоначално написано от preichetoy
![]()
исках немски ама и френскии стааа вие как мислите 96 СОУ или 33 ЕГ
пред дилема съм
33то 100%. Не прави грешката да ходиш в 96тоПървоначално написано от Inlofee*
дам вече го реших 33то :P само дано ме приемат..ама няя къде да бягат![]()
Идвай да сме заедноПървоначално написано от Inlofee*
![]()
идвам идвам ..ама ти с 2че какъв си :P
Няма първи немски има само френски и английски. ти с какъв си?Първоначално написано от Inlofee*
mindscan
еми аз още не съм приета ..но ако дай Боже ме приемат ще съм с 1че английски и 2че или немски или френски в краен случай испански![]()
ФренскиПървоначално написано от Inlofee*
![]()
аа значи мое да сме заедно![]()
Ми аз сега ви видях за баловете с първи английски поне 26 ще трябва да имаш и за трете даже,защото искат повече хора,но за френски ще можеш.То даже с френски е по-добре,защото те имат много повече привилегии-имат си учители французи и др неща.
Puedo escribir los versos m
еми да се надяваме,че ще ме приемат![]()
ми мене ме приеха сега там, но аз искам да участвам на 2ро класиране за 2ра аег, иначе ако там не ме приематси оставам в 33ег.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
33 е яко даскало. с адските екскурзии,учители и момчета :P .
А да бе, страшни са момчетата, екскурзиите постоянно се провалят...
mindscan
Ако на мен не ми беше на майната си...щях да я пиша.