.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 134 от общо 134
    И аз съм приета там,ама нещо не ме кефи особено

Цитирай Първоначално написано от lilchetoo
    И аз съм приета там,ама нещо не ме кефи особено
    Каква паралелка ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Братовчедка ми е там.Миналата година минималният бал беше към 22-23.Иначе не знам,бива даскалото,обаче може да попаднеш в кофти компания.Вмомента братовчедка ми почти не стъпва на даскало и по цял ден пие и пуши,но то от теб зависи де какво ще правиш.Успех! : )
    Аз съм там в основното. Кофти компаниите са от 9/10 клас, другите мисля, че са свестни.

Аз от 2 години уча в даскалото и формата на обучение е много добра, но както в него така и в други училища можеш да попаднеш на кофти компания, но това честно казано е въпрос на личен избор

Днес ходих да се записвам в 33 ЕГ с английски и немски съм. ;dd
    Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз учих в основното там.
    Беше готино едно време. За гимназията не знам.
    nigga stole my bike

Аз съм с английски и испански, вчера ходих да се записвам и се радвам, че ги хванах, когато са още в час, че не ща да ме гледат гадно още от тогава
    Абе, самото даскало е на много спокойно и готинко място..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ми мене ме приеха сега там, но аз искам да участвам на 2ро класиране за 2ра аег, иначе ако там не ме приематси оставам в 33ег.
    Лоооол .. колебаеш се между две училища, които са доста различни и от местоположение и от обществена среда. Моето мнение е да участваш във второ класиране за 2ра АЕГ. (:
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^А преди да напишеш тая глупост защо не погледна, че мнението е от преди 2 години примерно и не си много полезен в момента?

Заключвам темата, защото и тази я обърнахте на има ли приети в....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си