- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение за 33 ЕГ ?
И аз съм приета там,ама нещо не ме кефи особено![]()
Каква паралелка ?Първоначално написано от lilchetoo
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз съм там в основното. Кофти компаниите са от 9/10 клас, другите мисля, че са свестни.Първоначално написано от Greennight
Аз от 2 години уча в даскалото и формата на обучение е много добра, но както в него така и в други училища можеш да попаднеш на кофти компания, но това честно казано е въпрос на личен избор
Днес ходих да се записвам в 33 ЕГ с английски и немски съм. ;dd
Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^
Аз учих в основното там.![]()
Беше готино едно време. За гимназията не знам.
nigga stole my bike
Аз съм с английски и испански, вчера ходих да се записвам и се радвам, че ги хванах, когато са още в час, че не ща да ме гледат гадно още от тогава
Абе, самото даскало е на много спокойно и готинко място..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Лоооол .. колебаеш се между две училища, които са доста различни и от местоположение и от обществена среда.Първоначално написано от gabi_94
Моето мнение е да участваш във второ класиране за 2ра АЕГ. (:
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
^А преди да напишеш тая глупост защо не погледна, че мнението е от преди 2 години примерно и не си много полезен в момента?![]()
Заключвам темата, защото и тази я обърнахте на има ли приети в....