.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как може да...

Как може да нараним едно момче ?Има един на който искам да покажа как стоят нещата.Моля без тъпи мнения.

Ако той те харесва много,хвани си едно гаже и пред него се целувайте Гадно ще му стане много.Това чувство съм го испитвал,което е много гадноо
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Аз го харесвам.Той знае и определено не съм му безразлична.Обаче взе да злоупотребява с това,че го харесвам.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами спри да му обръщаш внимание и мисля че ще се подразни ако наистина му пука

Cruel Intentions

Ако е шести клас направо ше умре от яд

цтцтцт защо искаш да раниш човек,който явно не ти е безразличен?!

що ше го нараняваш бе
    ако ти го харесваш и той тебе са вземете
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Re: Как може да...

Цитирай Първоначално написано от М1МЧЕТО
    Как може да нараним едно момче ?Има един на който искам да покажа как стоят нещата.Моля без тъпи мнения.
    ..Ии за къв кур траа да го нараняяш...сиг знаеш,че когато тебе те няраняват не е приятно..защо трябва да го причиняваш на хората...после кат те наранят ш'се чудиш защо те нараняват..ем ей за тва че сега ти се чудиш как да нараниш някой..той не е виновен че си му безразлична..никога не може да накараш някой да си промени мнението за даден човек както го вижда така е..нали знаеш сичко се връщааа..остави с времето ше го нарани и него
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на koalka
    Няма как без тъпи мнения, като темата не е от най-умните...
    Как да нараним някой...ако той има чувства, друг начин няма!А щом искаш да го нараниш, значи с нещо теб те е наранил и още не можеш да го преодолееш, защото ако ти е напълно безразлично - няма да искаш да го виждаш и няма да се интересуваш от него.

Застреляй го в капачката или го наръгай в гърба...така ще го нараниш ако няма чувства към теб...а ако има значи си поредната идиотка...и може да приложиш по горните на себе си...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е как без тъпи мнения, адашке? Темата ти е уникално глупава, с детски смисъл... Отмъщението е много глупаво нещо

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си