- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как може да...
Как може да нараним едно момче ?Има един на който искам да покажа как стоят нещата.Моля без тъпи мнения.
Ако той те харесва много,хвани си едно гаже и пред него се целувайтеГадно ще му стане много.Това чувство съм го испитвал,което е много гадноо
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз го харесвам.Той знае и определено не съм му безразлична.Обаче взе да злоупотребява с това,че го харесвам.
ами спри да му обръщаш внимание и мисля че ще се подразни ако наистина му пука![]()
Cruel Intentions
Ако е шести клас направо ше умре от яд![]()
цтцтцт защо искаш да раниш човек,който явно не ти е безразличен?!
що ше го нараняваш бе![]()
ако ти го харесваш и той тебе са вземете
EMINEM ZAVINAGI !!!
..Ии за къв кур траа да го нараняяш...сиг знаеш,че когато тебе те няраняват не е приятно..защо трябва да го причиняваш на хората...после кат те наранят ш'се чудиш защо те нараняват..ем ей за тва че сега ти се чудиш как да нараниш някой..той не е виновен че си му безразлична..никога не може да накараш някой да си промени мнението за даден човек както го вижда така е..нали знаеш сичко се връщааа..остави с времето ше го нарани и негоПървоначално написано от М1МЧЕТО
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Няма как без тъпи мнения, като темата не е от най-умните...
Как да нараним някой...ако той има чувства, друг начин няма!А щом искаш да го нараниш, значи с нещо теб те е наранил и още не можеш да го преодолееш, защото ако ти е напълно безразлично - няма да искаш да го виждаш и няма да се интересуваш от него.
Застреляй го в капачката или го наръгай в гърба...така ще го нараниш ако няма чувства към теб...а ако има значи си поредната идиотка...и може да приложиш по горните на себе си...
Е как без тъпи мнения, адашке? Темата ти е уникално глупава, с детски смисъл... Отмъщението е много глупаво нещо![]()
Животът е адът описан в Библията!