Не съм мислела,че и аз ще пусна подобна тема,но ето че се случи.Вече не издържам.Знам,че сигурно не можете да ми помогнете ,но не мога повече .Та ситуацията е следната,попринцип не съм ревлива или нещо подобно.Точно обратното.Дори и да ми е гадно не го показвам.Но ми се струпаха много неща и е прекалено много,дори и за мене Първо сега завърших (7 клас) и се разделих с класа си,а мога да кажа,че ние бяхме най-задружния клас в училище,абе просто всички си бяхме много близки,то няма друг начин де.Няколко дена след това се скарах с две момичета от моята компания и спрях да се събирам с тях.А най-добрата ми приятелка ми обърна гръб.С това момиче сме bff още от бебета така да се каже,споделяхме си всичко,тя винаги ме разбираше,както и аз нея.Без обяснения всеки знаеше какво му е на другия.А сега.... Освен това вкъщи майка ми се държи ужасно с мен,каквото и да направя не е достатъчно добро за нея.На изпитите съм на 14 място в града си (русе,не съм в някое градче с 20-30 деца де) а тя....все ми повтаря че това,което съм постигнала (а при това без никакви уроци и т.н.) не е нищо.Това е само нещо дребно,винаги когато се ядоса,което се случва често,последния път беше защото не съм избърсала праха от някакво малко ъгълче,започва да ми крещи,да повтаря,че съм изрод,чудовище и т.т.Освен всичко наскоро почина мой близък......А като за черешката на тортата сега се влюбих в едно момче от компанията,в която започнах да се събирам след предателството на така наречените ми приятели.....Извинявам се ако темата ви се стори тъпа,но просто вече не издържам......