Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
Не съм мислела,че и аз ще пусна подобна тема,но ето че се случи.Вече не издържам.Знам,че сигурно не можете да ми помогнете ,но не мога повече .Та ситуацията е следната,попринцип не съм ревлива или нещо подобно.Точно обратното.Дори и да ми е гадно не го показвам.Но ми се струпаха много неща и е прекалено много,дори и за мене Първо сега завърших (7 клас) и се разделих с класа си,а мога да кажа,че ние бяхме най-задружния клас в училище,абе просто всички си бяхме много близки,то няма друг начин де.Няколко дена след това се скарах с две момичета от моята компания и спрях да се събирам с тях.А най-добрата ми приятелка ми обърна гръб.С това момиче сме bff още от бебета така да се каже,споделяхме си всичко,тя винаги ме разбираше,както и аз нея.Без обяснения всеки знаеше какво му е на другия.А сега.... Освен това вкъщи майка ми се държи ужасно с мен,каквото и да направя не е достатъчно добро за нея.На изпитите съм на 14 място в града си (русе,не съм в някое градче с 20-30 деца де) а тя....все ми повтаря че това,което съм постигнала (а при това без никакви уроци и т.н.) не е нищо.Това е само нещо дребно,винаги когато се ядоса,което се случва често,последния път беше защото не съм избърсала праха от някакво малко ъгълче,започва да ми крещи,да повтаря,че съм изрод,чудовище и т.т.Освен всичко наскоро почина мой близък......А като за черешката на тортата сега се влюбих в едно момче от компанията,в която започнах да се събирам след предателството на така наречените ми приятели.....Извинявам се ако темата ви се стори тъпа,но просто вече не издържам......
Нещо като мен преди 5-6 години и повече.Какво да ти кажа,животът ти тепърва почва,той май дори още не е почнал.Да не ти пука,не се тормози заради вашите.Постигнала си голям успех,за твоя близък съжалявам,а за приятелите-майната им,цял живот ще срещаш предатели.Не страдай заради всеки поотделно.Просто си живей живота и се кефи на слънцето!
И моите родители не бяха много по-добри от твоите по това което говориш.Може би сега когато пораснах и реших окончателно да се махна започнаха да ме ценят...