- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дрехи за секс
pls kajete mi koq e nai seksi dre6kata s koqto da sablaznq moq priqtel
and1streetball добър въпросСъс сигурност ще го впечатлиш повече гола, отколкото с каквато и да било дрешка
![]()
Моята приятелка най-много ми "въздейства" като е с червено... а като е без него ефекта е ЛОЛ![]()
![]()
Мерси и Честито първо мнениеПървоначално написано от firegirlll
![]()
Streetball is my job!
Оооо винаги съм искала да направя някой мръснишки стрийптиз на приятеля си ... но все забравям
Имам една мнооооооого секси нощничка и мисля да си я сложа + едни високи обувкии .........
Според мен нещо доооста разголено + едни жартиери ще свърши много добра работа![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
ok tyk e momenta da pitam s kakvi dre6ki da svalq biv6iq si :P![]()
Ти не беше ли тая каде приятеля и е заминал до някаде.. и ся ще се ебеш с бившия си..
Ако си ти... задължително с гащеризон и гумени ботуши...
Да, и не забравяй и терлициПървоначално написано от Komar
![]()
![]()
![]()
Streetball is my job!
И каска от тея немските... и задълвително некъпана!Първоначално написано от and1streetball
Не е същата ...
Ми момиче .. ако ти незнаеш с какво да възбидуш приятеля ти ние ли да знаем ..
ботушки с високо токче, корсет, жатриери ... секси прашки и без поличка(ма ако нямаш тез неща доста ще се поохарчиш)
пробвай с някое по изрязано потниче, секси сутиен ... сладки къси панталонки ... може и някоя яка ризка -> да откопчава бавно копчетата ... и .. прояви въображение бе девойче![]()
А защо просто не му направи 1 свирка? При мене работи.. сигорно и при другите е така![]()
Без дрехи ще постигнеш най-голям ефект ,иначе някое готино изрязяно бельо :P
Само незнам защо толкова държите на подробностите, след като мъжката ни психика е толкова просто устроена![]()
![]()
tnx za suvetite i vse pak pr e 4e toi neiska da bude prelusten ;( no puk tva za svirkata mislq da go probvam:P
Аве хора незнам дали забелязахте, ама тая е същата дето писа че вечер си мечтала за яки мъжаги и ся търсила някои да и го ,,тика''......явно вече момичето си е намерило майстора![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Първоначално написано от Voodo_doll
tova za mujagite ne sum go pisala az
Не бе, говоря за таз дето е напраила темата, не за тебе![]()
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Първоначално написано от Voodo_doll
![]()
Първоначално написано от and1streetball
![]()
mi prav e 4oveka![]()
Ще остана само по парфюм...![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!