.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Секс изненади

Правили ли сте на гаджето си някаква "секс изненада" от рода на стриптийз или нещо такова? азкажете какво точно беше и как реагира той/тя.

не съм правила, но може и да опитам.....като си говорим за това с мойто момче и много ми се заканва де....всмисъл, че ще ме скъса и т.н. би трябвало да им харисва на мъжете
    A.D.I.D.A.S.

hottie
    Guest
    -стриптийз
    - посрещам го в определени пози, облекла, роли и пр.
    - като влиза му оставям бележка да включи камерата. На нея той вижда .... много неща и накрая на филмчето(кеото все пак е не повече от 2 минути) му казвам да дойде при мен.

и още много ама сега не ми се пише

Мега фен Аватара на amatorium
    Pravili sme i mnogo sadistichni sexualni iznenadi. I kakvo?
    Eating isn't cheating - Arnold

Edinstvenata takava iznenadka be6e,kato mu napravih striptiiz i ostanah po pra6tkite,koito toi mi podari...super mn se izkefi i prez cqloto vreme be6e vazbuden na max!!!
    I will love you forever!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нем...но като се върне съм му замислила някой изненадки...стига да не се спе4а пак...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

:)

1 път се намазах с шоколад
    There Is Only One..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    1 път се намазах с шоколад

ауу колко сладкооооо...ще го пробвам!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Първо малко го разтопи.. да не го извадиш от хладилника.. Ще трябва да го яде.. и бъди сигурна.. Ще му се вдигне ............ Кръвната захар
    There Is Only One..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ама как е по-добре навсякъде по малко или само на определено места ?и не може ли направо да взема такъв те4ен шоколад от тези,с които правят пала4инките

Мхм.. това е идея.. Топинг му казват.. хаха, а като си помисля, че аз си играх да го топля шоколада в микровълновата.. ама беше Milkie Way
    Ами за местата нз.. по тялото, гледай да не го слагаш там където не трябва.. То бързо свършва и без това.. Просто намираш залагалка докато не почне екшъна
    There Is Only One..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    дано поне този път екшъна не спре на 5 тата минутка..след 2 седмици мога да ви пиша подейства ли..за сега съм намислила стриптииз,Ама мн ме е срам да се съблека напълно пред него..та първо май ще трябва а се стегна за две седмици..доколкото мога...психи4ески и после ще става екшън

Супер фен Аватара на fake
    ^е вие секс като правите...не се ли събличаш Оо
    Boots and braces don't make racists!

др

Ами знаех че обича да нямам бельо и вендъж не сложих и когато ме пипна отдолу остана супер изненадан и очарован....та тва е,стрптийз не съм ,но всичко по реда си...Не може да носиш две дини под една мишница ....

Може, може..
    There Is Only One..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Може, може..
    Всичко е възможно стига да имаш въображение

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne ,oba4e 4akam da se vyrne ot vakanciya ,za6toto sym mu izmislila nqkolko ne6ta.iskah s smetana da se namaja ama toy ne obi4al

Мене ме кордисаха един път с такава сметана.. "спрей" дето е... та после цяла вечер ми беше тежко... не можах никаква да я свърша...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    един път докято я шибаш в гъза взех една отверка и почнах да ровя в ануса й...като я искарах имше Happy END
    следващия път пробвай с дрелката

Голям фен

Re: др

Цитирай Първоначално написано от margo_93
    Ами знаех че обича да нямам бельо и вендъж не сложих и когато ме пипна отдолу остана супер изненадан и очарован....та тва е,стрптийз не съм ,но всичко по реда си...Не може да носиш две дини под една мишница ....
    хъ-хъ
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    Мен това с шоколада не ми харесва - защото щеш не щеп после лепкаш цялата и това убива всичко. Да не говорим ако случайно попадне във влагалището - тогава става неприятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си