- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Почина Вили Казасян
На 74-годишна възраст тази сутрин е починал Вили Казасян, съобщи БНР.
Вили Казасян десетилетия работи като ръководител на БИГ Бенда на Националното радио. Роден е през 1934 г. в София. Дипломира се като инженер, следва задочно в Теоретико-композиторския факултет на Консерваторията. Казасян е инициатор на отсяването на млади таланти с конкурса "Тробмата на Вили". При първите два национални конкурса за “Евровизия” е председател на журито. Председател на журито и на Music Idol, в което работи заедно с Филип Киркоров, Есил Дюран и Фънки. Участва във всички джаз форуми, в много международни фестивали и конкурси. Член е на обществения съвет на БНТ. Неговата дъщеря Хилда Казасян също е музикант - свири на ударни, но е по-известна като джаз певица. През месец май стана ясно, че той има схващане на десния крак, което почти го е парализирало. Опелото ще бъде в понеделник от 11 часа в църквата "СВ. Св. Седмочисленици".
Дълбок поклон!
неее глупости, не е възможно!Много ми стана тъжно
този човек е уникален...
Да почива в мир! Поклон!
Дано това да е последната такава тема до края на ******та 2008-а година!..
Не, не мога да повярвам, още се чувствам ужасно след тази новина,този човек беше страхотен(не мога да повярвам,че пиша за него в мин.вр.!!),с невероятно чувство за хумор,винаги позитивен и с големи заслуги. Поклон пред светлата му памет!;(
Еееее, верно лииМене много ме кефеше старчето, беше голям пич.
Да почива в мир![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Кво се смееш ве? Да,знаем,че след като ти изгниеш,никой няма да се сети за твоето име,никой няма да те споменава,но това не означава,че смъртта на този велик българин трябва да ти е забавна! Ставаш повече от жалък!Първоначално написано от Lunatic-hai
Баси...добър човек е бил...
Лека му пръст!
we give it all.
Ъ, някво супер невъзможно ми се струва. Никой не е безсмъртен, но той...ъъ.. беше симпатичен старец.![]()
Да почива в мир.
A ве вие сериозно ли говорите???Не е възможно...
![]()
Не ти дреме,ама и на никого не му дреме за тебе. Като ти харесва да живееш от позицията на жалко членостоного, честито. Такива като тебе и на кладата не заслужават да ги изгорят,и на въжето да ги обесят не заслужават,прекалено много внимание ще ти се отдели по този начин. Засега,най-разумното,което можеш да направиш е да спасиш човечеството от присъствието си сам,на себе си също ще направиш добро. Не си мисли,че си оригинален,просто нищо не знаеш от живота,това мога да ти го гарантирам и това те прави още по-ограничен. Скрий се в миша дупка, жалко човекоподобно и си умри САМ да видиш колко 'яко' ще си си прекарал ! Вили Казасян радваше цялата ни нация, а ти, ти, срамиш цялата ни нация !Първоначално написано от Lunatic-hai
Не мога да повярвам.....
Да почива в мир.
;]
Мир на праха му!
Много духовит човек беше..
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Този човек беше просто...възхищавах му се, още мъ се възхищавам. Малко останаха хора ката него. Лека по лека хора като него си отиват и остават онези тъпи префарцунени ... ******
Почивай в мир!!!![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
mila ne se qdosvai zarad glypostta na nqkoi xora...nq smis1l ot spam.oi si e kyx i si go znae.Първоначално написано от psihqsala
r.i.p. za vili
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Поклон за Вили и всичко, което е направил.
Искам само да вметна, че не беше чак такъв музикант. Прочитате, че е следвал задочно ТКДФ в Консерваторията, в който съм и аз в момента. Ректорът проф. Георги Костов, който му е дал образованието и е композитор на 'Да те жадувам аз' на Сигнал ми беше преподавател последните 2 години и постоянно говореше що за дилетант е бил Вили Казаян... но това не променя факта за цялостният му принос към българската музика и откриването на таланти. Интересно ми е сега кавко ще стане.
Сериозно ли![]()
Да почива в мир.
бтв:Имаше много деликатно чувство за хумор (като жури в Music Idol)
^^ Мери си приказките!![]()
Мир на праха му. Добър човек е бил. Дано сега е на по-добро място..![]()
What you give is what you get!
Невероятен,фин човек...не повярвах просто...един ден си тук,а после...С дядо ми бяха близки приятели,не знам,страшно ми е мъчно
![]()
Първоначално написано от psihqsala
+1![]()
![]()
![]()
бтв това е 2рата или 3тата тема за него пусната днес и вси4ка са с една и съща информация ....
и все пак .. Лека му пръст ..![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
bojee, ne mojah da povqrvam kato vidqh...pomislih si 4e nqkoi si pravi neveroqtno zlobna 6ega ... ujasna zaguba ... po4ivai v mir
Да почива в мир!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Първоначално написано от Pedigree
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...