Цитирай Първоначално написано от psihqsala
Цитирай Първоначално написано от Lunatic-hai
Цитирай Първоначално написано от psihqsala
Цитирай Първоначално написано от Lunatic-hai
Кво се смееш ве? Да,знаем,че след като ти изгниеш,никой няма да се сети за твоето име,никой няма да те споменава,но това не означава,че смъртта на този велик българин трябва да ти е забавна! Ставаш повече от жалък!

важното да съм си прекарал яко
дреме ми какво ще остане след мен
дреме ми и за Вили
Не ти дреме,ама и на никого не му дреме за тебе. Като ти харесва да живееш от позицията на жалко членостоного, честито. Такива като тебе и на кладата не заслужават да ги изгорят,и на въжето да ги обесят не заслужават,прекалено много внимание ще ти се отдели по този начин. Засега,най-разумното,което можеш да направиш е да спасиш човечеството от присъствието си сам,на себе си също ще направиш добро. Не си мисли,че си оригинален,просто нищо не знаеш от живота,това мога да ти го гарантирам и това те прави още по-ограничен. Скрий се в миша дупка, жалко човекоподобно и си умри САМ да видиш колко 'яко' ще си си прекарал ! Вили Казасян радваше цялата ни нация, а ти, ти, срамиш цялата ни нация !
mila ne se qdosvai zarad glypostta na nqkoi xora...nq smis1l ot spam.oi si e kyx i si go znae.

r.i.p. za vili